Libnet.ro
UNICEF

06:30

MINISTRUL SANATATII, DESPRE LEGEA VACCINARII: Este nevoie sa avem in lege cuvantul obligativitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL SANATATII, DESPRE LEGEA VACCINARII: Este nevoie sa avem in lege cuvantul obligativitate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, ieri seara, ca este nevoie de consens pentru adoptarea Legii vaccinarii, intrucat documentul va afecta sanatatea populatiei. Ministrul Sanatatii sustine ca este nevoie ca legea sa stabileasca obligativitatea vaccinarii, si nu a informarii, in caz contrar problema nefiind rezolvata. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea, despre Legea vaccinarii: Trebuie sa avem in text cuvantul obligativitate

Romania da semne ca se aliniaza trendului international privind pozitia fata de vaccinarea obligatorie. Legea vaccinarii e inca in dezbatere, dar ministrul Sanatatii si-a exprimat clar punctul de vedere. La nivel european si nu numai se aduce tot mai des in discutie vaccinarea obligatorie. Din cauza miscarilor anti-vaccin, care au luat amploare si au castigat [] .

Ministrul Sanatatii, despre legea vaccinarii: E nevoie sa introducem cuvantul obligativitate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca nu s-a ajuns inca la un consens cu privire la proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani. Am vorbit cu colegii de la PSD, dar, fiind o lege.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt cu privire la legea vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca pentru adoptarea in Parlament a unei legi a vaccinarii este nevoie de consens, ea afirmand ca in textul actului normativ ar fi necesar sa existe.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre cauzele care au intarziat constructia spitalelor regionale: Suntem pe ultima suta de metri

Cu ocazia vizitei la Spitalul Horezu - Valcea, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a mentionat o serie de detalii sensibile legate de subiectul spitalelor regionale, sustinand ca la un moment dat va veni cu mai multe precizari, si a vorbit despre masurile menite a imbunatati relatia pacient - medic, care vor merge pana laamenzi substantiale, precizand si ca pana pe 27 mai nu va mai merge in teritoriu pentru a nu fi acuzata de campanie electorala.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala. Ministrul Sanatatii: Medicii sunt rezervati

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este in moarte cerebrala dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca starea artistului este extrem de grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Ministrul Muncii, despre recalcularea pensiilor: Peste 42.000 de decizii au fost trimise pensionarilor

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )