Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2, ca nu este cazul sa ne ingrijoram, dar trebuie sa fim extrem de precauti. Ministrul a mai. continuă pe B1

Cat de aproape suntem de o viata normala. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Masurile de relaxare nu pot fi luate daca transmiterea comunitara a noului coronavirus este accentuata si daca oamenii nu respecta masurile de precautie, a spus miercuri ministrul Sanatatii, NeluTataru.

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in Romania: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile Se pot institui unele restrictii particulare

Ministrul Sanatatii a declarat, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei peste 300 de noi infectari in fiecare zi, in ultima saptamana), ca tara noastra se co.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, supusa la vot, miercuri, in Camera Deputatilor

Deputatii se vor pronunta, miercuri, prin vot, asupra motiunii simple depuse de alesii PSD impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. Sedinta este programata sa inceapa la ora.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, adoptata in Camera Deputatilor

UPDATE, 24 iunie, ora 13. 45 - Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, a fost adoptata de Camera Deputatilor. Deputatii se vor pronunta, miercuri, prin vot, asupra.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

Nelu Tataru, despre cei trei sibieni reinfectati: Sunt tulpini diferite de COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ar putea exista mai multe tulpini ale virusului Sars CoV-2, dupa ce trei sibieni care s-au reinfectat recent cu coronavirus, dupa ce au fost declarati vindecati, au avut cu totul alte simptome ale bolii.

NELU TATARU: Vom semna un ordin de ministru in care toti pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor fi internati 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )