Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza nu va scadea

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza nu va scadea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu noi precizari pe tema unor afirmatii facute chiar de ea legate de pachetul de baza de servicii de sanatate. Si neaga ca acesta va scadea. Am spus ca se va. continuă pe Antena3

Sorina Pintea: Pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii ar putea fi redus

Pachetul de servicii medicale de baza - de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii - ar putea fi redus, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intr-un interviu la Radio Europa Libera. in acest moment nu se stie ce servicii ar putea iesi din acest pachet si vor fi platite de asigurati din buzunar - noul pachet de baza ar urma sa fie definit in urma negocierilor pentru normele de aplicare a contractului cadru cu Casa de Asigurari.

Ministrul Sanatatii: Va spun foarte sincer, eu cred ca suntem un popor de infractori!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni seara, in cadrul unei dezbateri despre spaga pe care o dau pacientii in spitale, ca suntem un popor de infractori. Afirmatia ministrului.

Ministerul Sanatatii va reduce pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza asiguratii

Pachetul de servicii medicale de baza de care beneficiaza gratuit platitorii asigurarii medicale obligatorii ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca modificarile se vor face odata.

SORINA PINTEA: Pentru achizitia medicamentelor se va mentine suma de 1,595 milioane lei

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, mentinerea, pentru anul 2019, a sumei de 1. 595 milioane de lei ca buget trimestrial pentru achizitia medicamentelor, in general pentru programe nationale de sanatate, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

SORINA PINTEA, DESPRE VACCINARE: Suntem pentru obligativitatea informarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat startul, astazi, in parteneriat cu UNICEF si OMS, campaniei de informare si recuperare a vaccinarii la Tandarei, judetul Ialomita, ocazie cu care a afirmat ca sustine obligativitatea informarii cu privire la vaccinare si ca este de parere ca noua lege a vaccinarii ar putea fi adoptata foarte curand.

Sorina Pintea revine cu noi precizari: Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii

Accesul pacientilor la pachetul de servicii medicale de baza nu va fi limitat, acesta urmand sa fie modificat in sensul introducerii de noi servicii, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea revine cu precizari: Pachetul de baza de servicii medicale nu va fi redus, va fi modificat in sensul introducerii de noi servicii

Accesul pacientilor la pachetul de servicii medicale de baza nu va fi limitat, acesta urmand sa fie modificat in sensul introducerii de noi servicii, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Serviciile medicale de baza se modifica. Explicatiile Sorinei Pintea

Urmeaza o serie de schimbari in domeniul sanitar. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit la Digi24 despre aceste modificari.

Sorina Pintea neaga ca a spus ca romanii sunt un popor de infractori: Nici vorba. Acea declaratie a fost scoasa din context

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca nu considera ca romanii sunt un popor de infractori. Aceasta precizeaza ca declaratia care a aparut in presa este scoasa din.

Sorina Pintea: Cred ca suntem un popor de infractori

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti, cu extrem de multa luciditate, ca, in opinia sa, suntem un popor de infractori. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei dezbateri privind spaga pe care o dau pacientii la spitalele de stat, practica inveterata inca de pe timpul comunismului, cand oamenii considerau ca altfel nu li se da suficienta atentie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )