Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: S-a creat un grup de lucru interministerial pentru punerea in concordanta a cerintelor CCR privind carantinarea si izolarea

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: S-a creat un grup de lucru interministerial pentru punerea in concordanta a cerintelor CCR privind carantinarea si izolarea

Ministerul Sanatatii, Ministerul Justitiei si Ministerul de Interne au creat un grup de lucru care sa inainteze un proiect de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale a. continuă pe B1

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Cred ca un moment politic a dus la o nesocotire a intregului efort facut de acest popor timp de doua luni si jumatate, cand a fost faza cea mai acuta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a reiterat ca nu vor mai fi relaxate restrictii in 1 iulie si sustine ca, in eventualitate unui al doilea val de COVID-19, nu mai suntem nepregatiti. Demnitarul a.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: Daca evolutia pandemiei nu permite, relaxarile nu vor avea loc

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Evaluam fiecare crestere pe zi, pe.

Tataru: Am creat un grup de lucru care va pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea si izolarea

Ministrul Nelu Tataru a afirmat, vineri seara, ca Ministerul Sanatatii, Ministerul de Interne si Ministerul Justitiei au creat un grup de lucru in vederea inaintarii unui proiect de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19. De asemenea, Tataru a mai spus guvernul nu s-a asteptat ca numarul infectarilor sa creasca dupa relaxare, dar acum se asteapta la acest lucru.

Ce spune Nelu Tataru despre pacientii internati cu COVID, dar asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital

Pacientii internati cu forme usoare de COVID-19 sau asimptomatici, care nu mai vor sa stea in spital se pot externa la cerere, dar trebuie sa isi asume acest lucru, iar daca ulterior sunt implicati intr-o ancheta epidemiologica, raspund penal, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Reamintim ca CCR a decis ca pacientii cu coronavirus care nu au simptome nu mai pot fi tinuti spitalizati fara acordul lor, pe motiv ca li s-ar incalca drepturi fundamentale.

NELU TATARU: Pacientii cu coronavirus pot cere sa fie externati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, vineri, ca lucreaza la un proiect de lege care sa reglementeze procedurile dupa decizia CCR prin care carantina a fost declarata neconstitutionala deoarece a fost impusa prin ordin de ministru si nu prin proiect de lege, conform Radio Europa Libera.

NELU TATARU: Mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat vineri ca mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizand ca avem in continuare focare. El a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru a se conforma recomandarilor Curtii Constitutionale si a defini mai clar notiunile de boala transmisibila, carantina, dar ca izolarea ramane de baza.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu avem acum pericolul starii de urgenta, dar ne putem gandi la o prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca, in acest moment, nu exista pericolul revenirii la starea de urgenta. Totusi, dat fiind numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele trei saptamani, gu.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica toate conditiile de carantina si izolare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in acest moment se lucreaza la un proiect de lege care sa clarifice toate conditiile de carantina si izolare. Asta dupa ce, recent, judecatorii Curtii.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Rata de transmitere s-a dublat in ultimele 3 saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Ne gandim daca este necesara prelungirea starii de alerta, sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )