Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sindicalistii din sanatate anunta proteste pentru guvernanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicalistii din sanatate anunta proteste pentru guvernanti

Federatia Solidaritatea Sanitara, care reuneste majoritatea sindicatelor din domeniul sanatatii, a decis declansarea unui program de actiuni de protest. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicalistii din sanatate anunta proteste cu surprize pentru guvernanti

Federatia Solidaritatea Sanitara, care reuneste majoritatea sindicatelor din domeniul sanatatii,.

Sindicalistii din sanatate ameninta cu greva generala daca Ministerul Sanatatii introduce indicatori de performanta pentru plata salariilor

Reprezentantii Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar, anunta demararea unui program de proteste surpriza, ce pot culmina cu greva generala. Ei sunt nemultumiti de intentia Ministerului Sanatatii de a introduce indicatori de performanta pentru plata salariilor. De cealalta parte, ministrul Sanatatii a dat asigurari, intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ca salariile din spitale nu vor scadea.

Sindicalistii din Sanatate ameninta cu proteste. Evaluarea in functie de performanta, printre nemultumiri

Federatia Solidaritatea Sanitara anunta ca va incepe mai multe actiuni de protest, in semn de nemultumire fata de intentia Ministerului Sanatatii de a introduce evaluarea personalului sanitar in.

Sindicalistii din Agerpres se pregatesc de greva ca urmare a diminuarilor salariale

Biroul Executiv National al Sindicatului Roman al Jurnalistilor MediaSind a decis convocarea Adunarii Generale in sesiune extraordinara, in data de 11 iulie 2019, pentru a analiza oportunitatea declansarii unor actiuni greviste in Agentia Nationala de Presa AGERPRES, se arata intr-un comunicat de presa al MediaSind.

Presa din Grecia anunta: Razvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK Salonic - Ar avea o oferta din Arabia Saudita

Tehnicianul Razvan Lucescu s-a intalnit, vineri, cu patronul gruparii PAOK Salonic, pe care l-a informat ca a decis sa plece, el avand o oferta mai avantajoasa din Arabia Saudita, scrie gazzetta. gr.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )