Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sorina Pintea: Daca nu o sa avem in legea VACCINARII cuvantul OBLIGATIVITATE nu vom rezolva problema

B1 B1,
Sorina Pintea: Daca nu o sa avem in legea VACCINARII cuvantul OBLIGATIVITATE nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca este pro vaccinare si sustine introducerea in textul legii a cuvantului obligativitate. Sunt pro vaccinare, pro obligativitate ca si cu. continuă pe B1

Sorina Pintea: Daca nu avem in legea vaccinarii cuvantul obligativitate nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca sustine vaccinarea si a propus ca in textul legii sa apara cuvantul obligativitate, a informarii sau a vaccinarii. Ministrul Sanatatii a mai declarat ca planul national de combatere si control al cancerului , lansat in 2016, a ramas la nivelul unui document de peste 100 de pagini, o poveste.

Sorina Pintea: Sunt pro vaccinare. Daca nu o sa avem in legea vaccinarii cuvantul obligativitate nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca este pro vaccinare si a subliniat ca in textul legii ar trebui sa apara cuvantul obligativitate a informarii sau a vaccinarii. in caz contrar, spune ministrul Sanatatii, nu vom rezolva problema.

Sorina Pintea: Unele spitale au cheltuieli foarte mari cu garzile pentru ca nu eficientizeaza acest proces

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca regulamentul de implementare a garzilor va trebui sa suporte modificari, mentionand ca, in situatiile in care se prezinta putini pacienti, se poate organiza un serviciu de garda la domiciliu,.

Sorina Pintea: Mai multi pacienti au sesizat ca spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Unitatile respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca a primit numeroase sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente desi, in urma verificarilor facute de Corpul.

Sorina Pintea, declaratii de la Forumul Sanatatii: Am fost acuzata ca fac vizite inopinate pentru imagine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca sustine infiintarea unei asociatii a spitalelor, care sa reprezinte o portavocea unitatilor medicale in negocierile cu autoritatile.

Sorina Pintea: Am primit sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Spitalele respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

Ministerul Sanatatii a primit numeroase sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente, iar ministrul Sanatatii spune ca a facut verificari si spitalele respective aveau excedent bugetar, deci puteau sa le cumpere. Nu stiu de ce nu o faceau, a afirmat marti ministrul Sorina Pintea, la prima editie a Forumului National al Spitalelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )