Libnet.ro
UNICEF

16:45

SORINA PINTEA: Suntem pe ultima suta de metri cu proiectele pentru realizarea spitalelor regionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Suntem pe ultima suta de metri cu proiectele pentru realizarea spitalelor regionale

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara, in sedinta de Guvern de astazi urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru prima astfel de unitate spitaliceasca - cea de la Iasi, a declarat luni, la Horezu, ministrul Sorina Pintea. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea: Proiectele spitalelor regionale, pe ultima suta de metri. Se discuta ca PSD ar fi blocat realizarea lor, nu mi-a venit sa cred

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale, in sedinta de Guvern de marti urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru primul dintre ele - cel de la Iasi, a declarat luni ministrul Sorina Pintea. Am inteles ca in spatiul public se discuta ca PSD ar fi blocat realizarea acestor spitale. Mie nu mi-a venit sa cred, a adaugat ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre cauzele care au intarziat constructia spitalelor regionale: Suntem pe ultima suta de metri

Cu ocazia vizitei la Spitalul Horezu - Valcea, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a mentionat o serie de detalii sensibile legate de subiectul spitalelor regionale, sustinand ca la un moment dat va veni cu mai multe precizari, si a vorbit despre masurile menite a imbunatati relatia pacient - medic, care vor merge pana laamenzi substantiale, precizand si ca pana pe 27 mai nu va mai merge in teritoriu pentru a nu fi acuzata de campanie electorala.

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara

Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara, in sedinta de Guvern de marti urmand sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru prima astfel de unitate spitaliceasca - cea de la Iasi,.

Sorina Pintea anunta aprobarea a 16 milioane lei pentru aparatura medicala la SCJU din Oradea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, ca pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost aprobata de catre minister suma de 16 milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala, insa alocari consistente.

Sorina Pintea despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament: Am vorbit cu colegii de la PSD. Fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect

Am vorbit cu colegii de la PSD, dar, fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect. Pentru a se putea adopta o astfel de lege, e nevoie de un consens, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intrebata, intr-o conferinta de presa la Guvern, despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament. Sorina Pintea a subliniat insa ca parerea mea personala, si mi-o voi exprima public peste tot, este ca e nevoie sa avem in lege cuvantul 'obligativitate'. Pentru ca daca nu avem aceasta sintagma, nu am rezolvat problema.

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional Iasi. Sorina Pintea: Nu putem spune ca acest Guvern a blocat constructia spitalelor

Executivul a aprobat, marti, prin Hotarare de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional din Iasi, care ar urma sa aiba 850 de paturi si 19 sali de operatii. Pasii urmatori sunt depunerea cererii de finantare la Bruxelles, licitatia si demararea constructiei spitalului, afirma ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a tinut sa sublinieze ca Nu putem spune ca acest Guvern, PSD-ALDE, a blocat constructia spitalelor regionale.

Sorina Pintea sustine ca numarul asistentilor medicali care depun cereri pentru a lucra in strainatate este in scadere

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca ultimele statistici arata ca, in randul asistentilor medicali, s-a inregistrat o scadere semnificativa a numarului de cereri de conformitate privind studiile urmate pentru a lucra in strainatate.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt cu privire la legea vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca pentru adoptarea in Parlament a unei legi a vaccinarii este nevoie de consens, ea afirmand ca in textul actului normativ ar fi necesar sa existe.

Sorina Pintea sugereaza ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sugereaza, in mesajul de Ziua Internationala a asistentului medical, ca numarul asistentilor medicali care vor sa lucreze in strainatate a scazut, anuntand noi masuri pentru reducerea exodului acestora.

Sorina Pintea: Cine isi permite sa tina pacientul in sala de asteptare fara sa aiba cod rosu va fi amendat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a tinut sa le atraga atentia cadrelor medicale din unitatile de primiri urgente ca in curand vor fi date amenzi substantiale acolo unde nu se respecta timpii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )