Libnet.ro
UNICEF

18:30

Surse: Ce conditii a pus Victor Ponta ca sa sustina motiunea de cenzura a PNL. in paralel, negociaza si cu PSD

Adevărul Adevărul,
Surse: Ce conditii a pus Victor Ponta ca sa sustina motiunea de cenzura a PNL. in paralel, negociaza si cu PSD

Victor Ponta le-a transmis liberalilor ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila numai daca va fi cooptat intr-un nou guvern instalat de PNL. Ludovic Orban a refuzat, pe motiv ca asocierea cu ProRomania, partid desprins din PSD, ar dauna grav sanatatii PNL pe termen lung. in paralel, Ponta vrea la guvernare si cu PSD, cu conditia ca Dancia sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale. Dancila nici nu vrea sa auda. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura a PNL: Orban face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila, a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de.

Pro Romania semneaza motiunea de cenzura doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii. Victor Ponta: `Atunci au sanse foarte mari. ii astept si da, semnam`

Victor Ponta a anuntat, joi, ca parlamentarii din Pro Romania vor semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila doar daca PNL si USR indeplinesc trei conditii, potrivit stiripesurse. ro. Prima cond.

Victor Ponta: Guvernul e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg Pro Romania e gata sa sustina alt guvern, sa intre cu ministri

Invitat la Digi 24, marti seara, Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la situatia politica din Romania. Fostul premier a spus ca este sceptic fata de o motiune de cenzura, anuntand ca ar vota doar daca opozitia ofera in prealabil un nume de premier, un acord politic si un program de guvernare.

Victor Ponta dezvaluie in ce conditii ar sustine actuala guvernare: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile.

Victor Ponta: PNL si USR sa incerce reteta de succes a USL 2012, daca pot si daca vor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca isi doreste un guvern de centru-stanga, dar considera ca PNL si USR pot sa incerce reteta de succes a USL, in cazul in care Viorica Dancila va duce pana in prapastie Guvernul. Fostul premier mai afirma ca a discutat cu fostii sai colegi din PSD si incearca sa ii convinga sa renunte la candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale si sa il sustina pe Mircea Diaconu.

VICTOR PONTA: Daca Dancila nu mai candideaza, suntem dispusi sa sustinem un guvern restructrurat

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la Romania TV, ca partidul sau ar putea sa sustina un guvern restructurat al PSD, cu conditia ca Viorica Dancila sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza G4Media. ro.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Premierul Dancila, atac acid la Victor Ponta: Am avut premieri care cum au dat de un lucru dificil si-au dat demisia pe Facebook

Viorica Dancila a venit cu un atac acid la adresa lui Victor Ponta. Premierul sustine ca Victor Ponta a abandonat lupta si si-a dat demisia pe contul personal de Facebook atunci cand a dat de greu. Nu ne.

VICTOR PONTA: Eu nu ma intorc in PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca singurul lucru pe care il exclude in ceea ce priveste posibile fuziuni sau aliante este acela de a se intoarce in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )