Libnet.ro
UNICEF

22:01

De ce a amanat Dragnea discutia despre sanctionarea lui Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 De ce a amanat Dragnea discutia despre sanctionarea lui Tudorel Toader

Dupa ce saptamana trecuta, social-democratii l-au criticat dur pe ministrul Justitiei si au vorbit despre posibilitatea retragerii sprijinului politic, conducerea PSD a amanat luni discutia pe acest subiect. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a vorbit despre viitorul lui Tudorel Toader. Ce asteptari are

Presedintele PSD a declarat, sambata, la Slobozia, ca isi doreste din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, coerenta si asumare de responsabilitate iar subiectul va fi discutat la inceputul.

Oprisan despre posibilitatea remanierii lui Tudorel Toader: Povesti de adormit copiii

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, stie cu ce sa mananca justitia iar zvonurile privind remanierea acestuia sunt povesti de adormit copiii. Declaratia liderului de la Vrancea apare in contextul in care Liviu Dragnea si apropiati ai acestuia sunt nemultumiti de faptul ca Toader nu a dat OUG-urlie care urmeaza sa modifice din nou legile justitiei.

PSD il evalueaza pe Tudorel Toader. Ministrul Justitiei ar putea fi demis. Oprisan il contrazice din nou pe Dragnea: E o poveste e adormit copiii

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, una dintre temele de discutie urmand a fi situatia ministrului Tudorel Toader. Saptamana trecuta, parlamentarii PSD au refuzat sa participe la votul motiunii simple impotriva lui Toader si au anuntat ca situatia va fi analizata in coalitie. Liderii PSD sunt nemultumiti ca ministrul Justitiei nu a promovat modificarile la Codurile Penale prin OUG.

Liderii PSD se reunesc astazi in sedinta pentru a transa situatia lui Tudorel Toader, tot mai contestat de social-democrati

Liderii PSD se reunesc luni in sedinta a Biroului Permanent National, iar una dintre teme va fi situatia ministrului Justitiei, atacat de tot mai multi social-democrati, care i-au reprosat ca nu isi asuma o ordonanta pe amnistie si gratiere. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea ca exista o nemultumire legata de Tudorel Toader, care trebuie lamurita intr-un fel sau altul.

Comisarul european Vera Jourova, in conferinta alaturi de Tudorel Toader: Fac apel la toata lumea sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidatii la sefia Parchetului European

Comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel vineri la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care cu o zi in urma a trimis o scrisoare Financial Times in care spunea ca Laura Codruta Kovesi nu ar trebui numita in functia de procuror european. Mai tarziu, cand a fost intrebata la ce candidat se refera concret cand vorbeste despre incercari de discriminare si discreditare, Vera Jourova a spus ca la doamna Kovesi.

TUDOREL TOADER: Uniunea are nevoie la nivelul EPPO de un sef integru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi, la Bruxelles, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European, conform Agerpres.

Tudorel Toader afla azi daca mai e sustinut de coalitia PSD-ALDE. De ce sunt nemultumiti mai multi lideri social-democrati

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, una dintre temele de discutie urmand a fi situatia ministrului Tudorel Toader. Saptamana trecuta, parlamentarii PSD au refuzat sa participe la votul motiunii simple impotriva lui Toader si au anuntat ca situatia va fi analizata in coalitie. Liderii PSD sunt nemultumiti ca ministrul Justitiei nu a promovat modificarile la Codurile Penale prin OUG.

SCANDAL la Ministerul Justitiei. Protestatari rezist, AMENDATI pentru ca au scandat impotriva lui Tudorel Toader

A fost din nou scandal in fata Ministerului de Justitie. Protestatarii rezist Marian Ceausescu si Malin Bot au fost amendati, luni, de jandarmi, dupa ce au scandal lozincila adresa lui Tudorel Toader.

Soarta lui Tudorel Toader, decisa de PSD

Biroul Permanent National al PSD se reuneste luni, una dintre temele de discutie fiind situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, anunt important pentru Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a informat sambata seara, printr-un comunicat de presa, ca se actioneaza atat in interiorul, cat si in exteriorul Uniunii Europene astfel incat comunicarea reciproca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )