Libnet.ro
UNICEF

00:07

La o saptamana distanta, Guvernul condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Adevărul Adevărul,
La o saptamana distanta, Guvernul condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Guvernul Romaniei condamna recenta vandalizare a cimitirului evreiesc din Husi, in urma careia numeroase monumente funerare au fost distruse. in acest sens, au fost luate masurile administrative ce se impun pentru identificarea si sanctionarea celor responsabili de efectuarea acestui atac, precizeaza Executivul intr-un comunicat dat publicitatii luni. continuă pe Adevărul

Guvernul Romaniei condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Guvernul Romaniei condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi, in urma careia 73 de monumente funerare au fost distruse. Executivul anunta, intr-un comunicatd e presa, ca au fost luate toate.

Ambasada SUA condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Ambasada SUA condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi, considerand ca este nu doar un atac impotriva comunitatii evreiesti, ci si un atac impotriva diversitatii intregii societati romanesti, si cere aducerea in fata justitiei a celor vinovati.

PNL condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Comisia de cultura a PNL condamna vehement vandalizarea a 73 de morminte din cimitirul evreiesc al orasului Husi, solicitand autoritatilor statului sa intervina ferm pentru depistarea faptuitorilor.

Reactia Ambasadei SUA dupa vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Ambasada SUA la Bucuresti condamna vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi, subliniind ca distrugerea a zeci de morminte evreiesti nu este un atac doar impotriva comunitatii evreiesti, ci a intregii societati romanesti, potrivit unui comunicat al reprezentantei diplomatice.

Reactia Ambasadei SUA dupa vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi

Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania condamna fara echivoc recenta vandalizare a cimitirului evreiesc din Husi si solicita aducerea in fata justitiei a celor responsabili de acest atac, precizeaza.

FOTO Zeci de morminte vandalizate la Cimitirului evreiesc din Husi / Ambasada SUA la Bucuresti: Un atac impotriva comunitatii evreiesti si impotriva diversitatii intregii societati romanesti

Ambasada SUA in Romania condamna fara echivoc vandalizarea cimitirului evreiesc din Husi, dupa ce un numar de 73 de monumente funerare au fost distruse. Distrugerea este nu doar un atac impotriva comunitatii evreiesti, ci si un atac impotriva diversitatii intregii societati romanesti, considera Ambasada SUA.

MAI anunta o ancheta in cazul vandalizarii Cimitirului evreiesc din Husi

Ministerul Afacerilor Interne anunta ca structurile MAI au inceput, inca din 27 martie, o ancheta pentru profanare de morminte in cazul vandalizarii Cimitirului evreiesc din Husi, fiind analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona, pentru identificarea autorilor.

PNL ii cere lui Carmen Dan sa prezinte masurile pentru identificarea celor care au vandalizat cimitirul evreiesc din Husi si acuza PSD de promovarea retoricii nationaliste

Comisia de Cultura, Culte si Minoritati a Partidului National Liberal condamna vandalizarea a 73 de morminte din cimitirul evreiesc al orasului Husi, atargand atentia asupra faptului ca astfel de gesturi pot avea consecinte profund negative, in contextul unui climat politic oricum extrem de tensionat, in care elementele de retorica nationalista au fost puse in circulatie de ceva timp de lideri importanti ai PSD.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 8-14 aprilie. Racii aduna frustrari din plin, Leii se bucura de relatia cu partenerul de viata

Cunoscutul astrolog Cassandra prezinta previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC In aceste zile s-ar putea sa gasiti solutii pentru probleme mai vechi. Este un moment potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )