Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surse: Liberalii vor solicita sanctionarea deputatului PSD Iordache pentru gestul obscen din Parlament

Antena3 Antena3,
Surse: Liberalii vor solicita sanctionarea deputatului PSD Iordache pentru gestul obscen din Parlament

Liberalii vor solicita conducerii Camerei sanctionarea social-democratului Florin Iordache pentru gestul obscen din plenul Parlamentului, potrivit unor surse liberale. Sursele citate au precizat ca presedintele. continuă pe Antena3

UPDATE Liberalii au cerut sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei si revocarea din functie, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii au cerut luni in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului.

Liberalii vor sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii ar urma sa ceara in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului, au declarat surse politice citate de Mediafax.

LUDOVIC ORBAN: Vom initia propunerea de sanctionare a lui Iordache

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii sa ceara in Biroul permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD Florin Iordache cu taierea indemnizatiei pentru gesturile obscene din Parlament.

Probleme pentru Iordache dupa gestul obscen din plen

ACTUALIZARE - Florin Iordache regreta un gest reflex pe care l-a avut Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache si-a cerut scuze, astazi, in plen, pentru gestul facut saptamana trecuta, respingand ideea ca l-ar fi repetat in sedinta Biroului permanent. Anterior, deputatul liberal Florin Roman ii solicitase sa dea dovada de onoare si sa-si ceara scuze. ------- Liberalii vor solicita conducerii Camerei sanctionarea social-democratului, Florin Iordache, pentru gestul obscen din plenul Parlamentului.

Probleme pentru Iordache dupa gestul obscen din plen

Liberalii vor solicita conducerii Camerei sanctionarea social-democratului, Florin Iordache, pentru gestul obscen din plenul Parlamentului.

Explicatiile deputatului PSD care a distribuit pe Facebook Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista - Este o opinie pe care o agreez. Romnia nu e tratata corect

Deputatul PSD de Iasi Vasile Citea, care a distribuit pe Facebook un articol potrivit caruia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, intr-o postare pe reteaua de socializare: Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista, spune ca a distribuit acel mesaj considerand ca actorul are dreptate, prin atitudine. Este opinia unui om, iar eu o agreez, a spus parlamentarul, pentru HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )