Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE Liberalii au cerut sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei si revocarea din functie, dupa gestul obscen din Parlament

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liberalii au cerut sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei si revocarea din functie, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii au cerut luni in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Liberalii vor sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii ar urma sa ceara in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului, au declarat surse politice citate de Mediafax.

ALTA iNTREBARE, melodia pentru copii devenita virala dupa replica lui FLORIN IORDACHE (VIDEO)

Florin Iordache a devenit tinta glumelor pe retelelor de socializare imediat dupa episodul OUG 13 cand stresat de intrebarile jurnalistilor a folosit de 24 de ori replica alta intrebare. De.

Florin Iordache ar fi facut un nou gest obscen in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ar fi facut un nou gest obscen, de aceasta data in sedinta Biroului Permanent al Camerei. Potrivit unor deputati USR,Iordache a.

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

FLORIN IORDACHE: Intrarea noastra in Schengen nu trebuie sa depinda de MCV

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca este incorect ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen sa fie conditionata de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si, de asemenea, ca Romania sa fie lasata in urma Bulgariei.

Ce spune Dragnea despre gestul obscen al lui Florin Iordache

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu e de acord cu gestul obscen aacut de Florin Iordache in plenul Parlamentului, dar ca, pana la urma, e vorba de o opinie politica.

Florin Iordache loveste, din nou, cu degetul mijlociu.Cine il acuza pe fostul ministru al Justitiei

Deputatul USR Iulian Bulai l-a acuzat, luni, pe PSD-istul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ca la ultima sedinta de Birou Permanent i-ar fi aratat semne obscene Ralucai Turcan, liderul de grup al PNL.

Florin Iordache nu se lasa: inca un gest obscen in Parlament

Florin Iordache, deputat PSD si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ar fi facut un nou gest obscen in Parlament. De aceasta data, gestul reprobabil ar fi avut loc in Biroul Permanent al Camerei, potrivit.

Noi imagini de la vandalizarea locuintei lui Florin Iordache

Noi imagini cu asaltul protestatarilor rezist de la vila lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si fostul ministru al Justitiei. Politicianul PSD nu a depus plangere nici pana la.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )