Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Atletii bataliei privind gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

B1 B1,
Basescu: Atletii bataliei privind gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din. continuă pe B1

Basescu: Atletii bataliei privin gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

Statul roman s-a dus la negocierile privind gazul din Marea Neagra FARA studii fundamentale. Nicusor Dan, despre Legea Offshore: O iresponsabilitate colectiva fata de viitorul tarii

Nicusor Dan trage un semnal de alarma privind pierderile aduse statului roman de modificarile aduse la Legea offshore. Mai mult, deputatul sustine ca reprezentantii romani au mers la negocierile cu companiile.

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi.

Georgian Pop (PSD): In contextul militarizarii peninsulei Crimeea, investitia din Marea Neagra ar avea o relevanta strategica, iar parteneriatul strategic cu SUA ar capata noi valente

RUSIA, MARELE CASTIGATOR AL BLOCAJULUI DIN MAREA NEAGRA? Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact.

Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Stabilitatea fiscala este complet inlaturata, ceea ce face imposibila luarea deciziilor finale de investitie, se arata intr-o scrisoare transmisa de Asociatia Romana a Concesionarilor offshore din Marea Neagra ARCOMN) presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si mai multor parlamentari. Scrisoarea a fost transmisa joi, in contextul in care plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie adoptata forma finala a legii, forma impusa de PSD, cu sustinerea UDMR. Reamintim ca opozitia si ALDE, partenerul de coalitie al PSD, au acuzat lipsa de transparenta in dezbateri si faptul ca le-au fost impuse, peste noapte, noi amendamente, fara a li se acorda timpul necesar pentru a le analiza. Acum, concesionarii din Marea Neagra atrag atentia ca noile modificari ar face imposibila realizarea acestor proiecte. UPDATE Si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente vor descuraja investitiile din Marea Neagra.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: Noile amendamente aduse legii offshore vor descuraja investitiile din Marea Neagra

Noile amendamente la legea offshore propuse si adoptate marti de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor vor avea consecinte negative pentru industria romaneasca de petrol si gaze si vor descuraja investitiile din Marea Neagra, avertizeaza Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG), intr-un comunicat.

[P] Rusia, marele cstigator al blocajului din Marea Neagra?

Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact aceleasi companii care zilele acestea trebuie sa decida ce vor face cu investitiile din Marea Neagra faceau explorari costisitoare in Marea Neagra.

Producatorii de gaze naturale din Marea Neagra, prima reactie dupa modificarea Legii Offshore: Schimbarile fac imposibila luarea deciziei de investitie!

Producatorii care detin concesiuni de exploatare a gazelor din Marea Neagra au reactionat dupa modificarile aduse Legii Offshore, ieri, in Comisia de Industrii si Servicii de la Camera Deputatilor si anunta ca productia de gaze naturale de la mare adancime este imposibil de realizat daca se pastreaza noul sistem de taxare.

PwC: Ne tot gandim unde se va vinde gazul din Marea Neagra, dar in momentul de fata nu exista infrastructura

Ne tot gandim unde se va vinde gazul din Marea Neagra, dar discutia nu apare si in ceea ce priveste infrastructura, a atras atentia Andreea Mitirita, partener, PwC Romania, intr-o intalnire cu presa.

Eugen Teodorovici: Statul poate castiga mai mult decat bani din gazele la Marea Neagra

Ministerul de Finante va prezenta Comisiilor de specialitate din Parlament calcule privind variantele de taxare la legea offshore. Banii incasati ca taxe nu sunt insa singurul castig.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )