Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, MUTARE NEASTEPTATA in scandalul care zguduie DNA! A fost trimis CORPUL DE CONTROL

B1 B1,
Carmen Dan, MUTARE NEASTEPTATA in scandalul care zguduie DNA! A fost trimis CORPUL DE CONTROL

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat sambata la Romania Tv ca a trimis Corpul de Control luni la arestul din Campina, dupa dezvaluirile aparute in presa in legatura cu Lucian Onea si Mircea. continuă pe B1

Carmen Dan, vizata de o noua plangere penala la DNA: Sesizarea, in dosarul protestatarului care a batut un batran

O noua plangere penala a fost depusa la DNA pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Initiatorii plangerii sunt mai multi protestatari care semnaleaza aceleasi asupecte ca cele asupra carora a atras.

Plangere penala la DNA pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a trezit cu o noua plangere penala la DNA facuta de mai multi protestatari. Planerea se axeaza pe aceleasi aspecte semnalate de protestatarul Sandi Matei, care a acuzat-o pe.

Carmen Dan, IESIRE SCANDALOASA dupa dezertarile din PSD: Tradarea este doar o arma a celor slabi. Istoria o scriu invingatorii

Carmen Dan sare la gatul tradatorilor PSD. Ministrul de Interne ii apostrofeaza, intr-o postare pe Facebook, pe cei care nu s-au mai regasit in planurile PSD si au ales sa paraseasca.

Carmen Dan: Tradarea este doar o arma a celor slabi. Istoria o scriu invingatorii

Tradarea este doar o arma a celor slabi, iar istoria o scriu invingatorii, afirma ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Ca politician, singurul crez pe care trebuie sa il ai in permanenta este.

Carmen Dan, dupa ce Parlamentul a marit valabilitatea pasapoartelor la 10 ani:Aceste modificari vin si n sprijinul autoritatilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca modificarile legii privind documentele de calatorie vin cu schimbari majore, atat pentru solicitanti cat si pentru angajatii Directiei de Pasapoarte. Odata cu extinderea valabilitatii documentelor se astepta si o relaxare a activitatii la ghisee, transmite Mediafax.

Copilul lui Carmen Dan cu Viorica Dancila si Ilie Nastase

Nu e fake news. Nu chiar. L-am vazut vineri la televizor. Era un domn politist de la rutiera, care a organizat o conferinta de presa ca sa ne explice ce nelegiuiri a comis Ilie Nastase in trafic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )