Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrebare pentru Guvern: Mai aveti bani de pensii pana la finalul anului?

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in care a tras un semnal de alarma cu privire la absorbtia fondurilor europene. De asemenea, seful statului a adus in discutie si problema Pilonului II de pensii, dezbatut pe larg in ultimele zile, punand.

Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului. Presedintele sustine o declaratie de presa la ora 18:00, la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului. Presedintele va sustine la ora 18:00 o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Iohannis declara.

Klaus Iohannis, intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

VIDEO Klaus Iohannis, ntrebare pentru Guvern: Mai aveti bani pentru pensii si salarii pna la sfrsitul anului?

Presedintele Klaus Iohannis a cerut marti Guvernului si PSD sa raspunda clar si documentat daca mai au bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului.

Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul momentului: Am decis sa nu comentez in niciun fel!

Presedintele Klaus Iohannis participa in luni seara, la un eveniment organizat la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Este prima aparitie publica a Presedintelui, dupa ce Ludovic Orban i-a.

Lia Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis pe tema pensiilor si salariilor: Nu mai stie ce a semnat?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, reactioneaza ironic dupa ce presedintele Klaus Iohannis le-a cerut socoteala guvernantilor pe tema salariilor si pensiilor. Klaus Johannis: Mai aveti bani de p.

Rovana Plumb a rabufnit dupa criticile lui Klaus Iohannis: Dezinformeaza sau nu stie sa caute date

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca dezinformeaza sau nu stie sa caute date, dupa ce seful statului a avertizat marti Guvernul ca ar trebui sa se.

Klaus Iohannis, semnal de alarma pentru Guvern pe tema fondurilor europene: E foarte tarziu! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atrans atentia Guvrenului, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, ca Romania a folosit dor 15,8% din fondurile europene alocate pentru perioada de finantare.

LIVEVIDEO TEXT Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )