Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Carmen Dan il provoaca pe Iohannis sa reproduca lozinca obscena anti-PSD

Adevărul Adevărul,
Ministrul Carmen Dan il provoaca pe Iohannis sa reproduca lozinca obscena anti-PSD

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reactionat la mesajul presedintelui Klaus Iohannis privind scandalul placutelor de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, provocandu-l sa reproduca lozinca obscena. continuă pe Adevărul

Ministrul Carmen Dan, prima reactie in cazul masinii cu numere anti-PSD: Am toata increderea ca seful Politiei va face lumina

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale. Am toata.

Carmen Dan anunta sedinta de urgenta la MAI

Sedinta de urgenta, miercuri, la Ministerul Afacerilor Interne. Ministrul Carmen Dan a convocat o reuniune pentru ora 16. 00, pe tema raspandirii virusului peste porcine africane, informeaza.

Carmen Dan, despre criticile lui Iohannis privind sanctionarea soferului masinii cu numar anti-PSD: Daca domnia sa crede ca opiniile trebuie sa contina cuvinte obscenesa reproduca lozinca respectiva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, legat de afirmatiile presedintelui potrivit carora sunt romani ridicati de pe strada pentru ca au mesaje anti-PSD, ca il provoaca sa spuna lozinca pusa pe placutele de masina, catalogand declaratiile sefului statului un atac, relateaza Mediafax.

Carmen Dan, reactie la atacul lui Iohannis: Atata poate!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis lanseaza critici la adresa Guvernului, intr-o incercare de reabilitare a PNL, acuzandu-l pe seful statului ca se.

Carmen Dan, dupa criticile presedintelui Iohannis in scandalul placutelor: imi permit sa-i spun ca este intr-o mare confuzie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, reactioneaza dupa acuzatiile dure ale presedintelui Klaus Iohannis la adresa Politiei Romane in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD. Asistam la un.

Carmen Dan: Asistam la un atac, un alt atac al presedintelui. Atat poate, atat face

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis lanseaza critici la adresa Guvernului, intr-o incercare de reabilitare a PNL, acuzandu-l pe seful statului ca se afla deja in campanie electorala.

Prima reactie a lui Carmen Dan despre cazul masinii cu numere preferentiale din Suedia

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale.

Carmen Dan, despre numarul anti-PSD:Am toata ncrederea ca seful Politiei Romne va face luminan aceasta situatie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca are incredere ca ancheta Politiei va lamuri cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale, transmite Agerpres.

Carmen Dan, despre scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Am toata increderea ca seful Politiei Romane va face lumina(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut, joi, o prima reactie in scadalul placutelor de inmatriculare cu un mesaj injurios la adresa PSD. Am toata increderea ca seful Politiei Romane care,.

Deputatul Nicusor Dan: Klaus Iohannis trebuie sa retrimita legea offshore n Parlament pentru a fi majorat procentul de cstig al statului romn

Romania va castiga cel mai putin din exploatarea gazelor din Marea Neagra, in comparatie cu celelalte tari europene care au rezerve similare, din cauza noii Legi off-shore votate recent in Parlament, sustine deputatul Nicusor Dan. Acesta solicita presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita Legea off-shore in Parlament pentru a majora procentul de castig al statului roman si pentru a avea o dezbatere serioasa, bazata pe studii comandate de stat si nu de companiile interesate in exploatarea gazelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )