Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia fostului premier Mihai Tudose, in scandalul PSD: Veti afla de la mine direct

Antena3 Antena3,
Reactia fostului premier Mihai Tudose, in scandalul PSD: Veti afla de la mine direct

Mentionat in campania dezertarilor din PSD, fostul premier Mihai Tudose a avut o prima reactie. Nu am avut purtatator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum. Atunci cand voi avea ceva de. continuă pe Antena3

Dosarul Revolutiei: Petre Roman, acuzat si de infractiuni contra umanitatii / Reactia fostului premier: Este grotesc

Petre Roman a fost chemat joi la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta extinderea anchetei in Dosarul Revolutiei. Fostul premier este acuzat de infractiuni impotriva umanitatii.

Mihai Tudose, intrebat daca se impune un miting pentru sustinerea lui Dancila: Nu! Suntem la guvernare. Te-ai casatorit o data, stai acolo

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marti, la Parlament, ca nu este de acord cu organizarea unui miting de sustinere a Vioricai Dancila, el afirmind ca e ca in casnicie. Adica, te-ai casatorit o data, stai acolo.

Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

Mihai Tudose a avut, vienri, o prima reactie, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ca urmeaza sa paraseasca PSD pentru a intra in partidul lui Victor Ponta. Nu am avut purtator de cuvant cand am.

Mihai Tudose il contrazice din nou pe Liviu Dragnea: Viorica.... Va casatoriti in fiecare zi?

Mihai Tudose nu vrea miting pentru sustinerea premierului Viorica Dancila. Cu riscul de a-l supara pe seful sau de partod, Liviu Dragnea, Tudose explica de ce nu e nevoie de asa ceva printr-o comparatie usor ir.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )