Libnet.ro
UNICEF

08:00

Contestatarii din PSD, dupa CEx: Nimeni nu pleaca din partid, A fost o dezbatere consistenta, scrisoarea noastra si-a atins scopul / Firea: S-a cerut excluderea mea din partid, dar Dragnea si Dancila s-au opus votului

Hotnews Hotnews,
 Contestatarii din PSD, dupa CEx: Nimeni nu pleaca din partid, A fost o dezbatere consistenta, scrisoarea noastra si-a atins scopul / Firea: S-a cerut excluderea mea din partid, dar Dragnea si Dancila s-au opus votului

Gabriela Firea, impreuna cu ceilalti lideri PSD semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, au sustinut vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca marele merit al acestui CEx a fost ca s-a dezbatut cu multa sinceritate, cu mult curaj, prima discutie serioasa, nu a mai existat timorarea de pana acum. Firea a precizat insa ca, desi 25 dintre colegi au semnat scrisoarea contestatarilor, la final votul pentru sustinerea presedintelui PSD Liviu Dragnea a fost de 39, fata de 10 voturi pentru ca acesta sa faca un pas lateral si o abtinere. continuă pe Hotnews

Primele declaratii ale pucistilor din PSD dupa umilirea din CEx

Cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea au iesit umiliti din seinta CEx a PSD care a durat mai bine de noua ore. Doar 10 voturi au fost pentru ca Dragnea sa se retraga. in timp ce 39 l-au sustinit pe liderul PSD.

Primele declaratii ale pucistilor din PSD dupa umilirea din CEx. Nu conteaza numarul de voturi, conteaza ca ne-am putut exprima

Cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea au iesit umiliti din sedinta CEx a PSD, care a durat mai bine de noua ore. Doar 10 voturi au fost pentru demisia lui Liviu Dragnea, dupa numaratoarea Gabrielei Firea. Varianta lui Liviu Dragnea arata ca doar 8 voturi au fost impotriva sa.

Scenariile confruntarii din PSD. Ce va face Dragnea daca pierde

Se ascut cutitele intre cele doua tabere din PSD inainte de sedinta CEx, care se anunta extrem de tensionata. Scenariile confruntarii din PSD: 1. BOICOT - Contestatarii lui Dragnea nu se.

Negoita, ntrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici nvinsi toti

Robert Negoita, vicepresedinte PSD, a declarat, inainte de sedinta Comitetului Executiv PSD, ca nu este momentul de excluderi in partid si ca au fost facute multe greseli, dar acestea trebuie discutate in interiorul formatiunii, potrivit Mediafax.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

Basescu, despre cei trei lideri ai rebeliunii din PSD: La fel de nocivi, lacomi si urti la suflet ca si Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea din PSD au avut mize personale legate de bani si putere si in mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi si urati la suflet ca si Dragnea, iar de tara nu le pasa.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Revoltatii din PSD sunt si ei de acord cu amnistia si gratierea

Grupul revoltatilor din PSD, reprezentat de primarul Bucurestiului ,Gabriela Firea, precum si de Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, anunta in scrisoarea in care ii cer demisia lui Liviu Dragnea ca sustin o initiativa legislativa pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )