Libnet.ro
UNICEF

16:15

De ce cred ca violentele de vineri seara, din Piata Victoriei, au fost premeditate. Cu ce scop?

Adevărul Adevărul,
De ce cred ca violentele de vineri seara, din Piata Victoriei, au fost premeditate. Cu ce scop?

Un eveniment asa de grav, marcat cu sute de raniti, nu trebuie lasat nelamurit, iar vinovatii sa scape nepedepsiti. Ce s-a intamplat, de fapt, vineri seara? in opinia mea fortele de ordine au profitat de prezenta huliganilor pentru a-si atinge scopul: infricosarea populatiei pana acolo incat sa nu mai participe la manifestatii. Scop ratat. Sambata seara au fost prezenti la manifestatii 100. 000 de cetateni. continuă pe Adevărul

Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

Cristian Birdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, a facut, pe pagina sa de Facebook, mai multe jigniri la adresa protestatarilor prezenti vineri seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca.

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de.

Impact violent: Momentul coliziunii dintre un jandarm si un motociclist, din Piata Victoriei, surprins in direct (VIDEO)

Imaginile surprinse in timpul violentelor de vineri seara din Piata Victoriei continua sa circule in mediul online. Un moment de o violenta extrema a fost surprins chiar in direct. in abuscada iscata, un.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Mircea Diaconu, despre protest si violentele din Piata Victoriei: M-a speriat foarte tare comportamentul acela de haita care ucide

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat sambata, la Antena 3, ca violentele petrecute de la protestul de vineri seara din Piata Victoriei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare si baietii aceia cam semanau intre ei.

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni.

Teodor Melescanu dupa violentele din Piata Victoriei: imi exprim public regretul profund. Sunt inacceptabile

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe contul de socializare in care isi spune parerea cu privire la ceea ce s-a intamplat vineri seara in Piata.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )