Libnet.ro
UNICEF

14:30

FLORIN JIANU, PRESEDINTELE CNIPMMR: Iohannis ar trebui sa duca discutia despre FSDI in CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN JIANU, PRESEDINTELE CNIPMMR: Iohannis ar trebui sa duca discutia despre FSDI in CSAT

CNIPMMR: Guvernul a prezentat proiectul unei Ordonante de Urgenta, in scopul introducerii Loteriei Romane si a Imprimeriei Nationale in FSDI Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa duca discutia despre proiectul de ordonanta de urgenta privind introducerea Loteriei Romane si a Imprimeriei Nationale in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) la nivelul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR). continuă pe Ziarul Bursa

PRESEDINTELE CNIPMMR, FLORIN JIANU: OUG 114 va fi, cu siguranta, modificata in favoarea mediului de afaceri

Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 114/2018 va fi, cu siguranta, modificata in favoarea mediului de afaceri, a spus ieri, in cadrul unei conferinte, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Presedintele Klaus Iohannis anunta: Am decis sa promulg legea bugetului asigurarilor sociale de stat

00 - Presedintele Klaus Iohannis va promulga bugetul pe 2019. Romanii au tot dreptul sa stie cum stau lucrurile in realitate cu bugetul tarii, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa faca declaratii la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa raspunda atacurilor virulente venite in ultimele ore din partea liderului PSD Liviu.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Ion Cristoiu: Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit chiar de Kovesi

Ion Cristoiu vine cu un scenariu-bomba legat de alegerile prezidentiale din toamna. Celebrul jurnalist crede ca, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu va avea rezultate bune in sondajele de dinaintea.

Jianu, despre OUG 114: Doar nu va asteptati sa vina Valcov sa spuna ca facut o prostie

Ordonanta de Urgenta 114/2018 va fi modificata, cu siguranta, iar efectele vor fi in favoarea mediului de afaceri, a spus luni Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, contrazicandu-l astfel pe Darius Valcov, care a spus la Antena 3 ca efectele vor fi aceleasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )