Libnet.ro
UNICEF

10:31

Parteneriatul civil, respins de Senat. Ce promitea Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Parteneriatul civil, respins de Senat. Ce promitea Liviu Dragnea

Senatul a respins, luni, doua proiecte de lege care prevedeau ca persoanele de acelasi sex puteau incheia in fata notarului sau la Starea civila un parteneriat civil in scopul organizarii vietii comune ca familie. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari toamna trecuta ca va fi adoptata o lege a parteneriatului civil. continuă pe Adevărul

Parteneriatul civil, respins in Parlament: ce au inteles senatorii din referendumul anti-gay

Pe parcursul zilei de luni, membrii Senatului au respins proiectul de lege care reglementa parteneriatul civil in tara noastra. Acesta gest a fost facut in contradictie cu rezultatele referendumului din toamna trecuta. Referendumul anti-gay sau pentru familia traditionala a divizat tara noastra la finele anului trecut. Din cauza prezentei infime, referendumul a fost si o [] .

EXCLUSIV! Informatii noi despre starea lui Liviu Dragnea. Are trei leziuni la coloana vertebrala

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este internat la Spitalul Sanador din Capitala in urma unei crize dureroare in zona lombara. Dragnea are trei leziuni la coloana.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

PROCESUL PRIVIND ANGAJARILE FICTIVE LA PROTECTIA COPILULUI TELEORMAN Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte

Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte, in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman, insa este internat in spital. Liderul PSD are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a anuntat, duminica dimineata, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3. in cursul serii, el a spus ca medicii urmau sa decida daca Dragnea va fi operat.

SURSE Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

Liviu Dragnea a intrat in 2003 intr-o loja masonica din Alexandria, numita Nostradamus, au declarat pentru G4Media. ro surse din PSD. Dragnea a trecut rapid de la initiere la gradul de maestru, obtinut in 2004. in acest an, Dragnea i-a atacat pe masoni in doua randuri, spunand ca, alaturi de securisti, stau la baza crearii partidului Pro Romania.

Liviu Dragnea a fost internat in spital. Medicii vor decide daca liderul PSD are nevoie de operatie / Luni este termen la inalta Curte in procesul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca doctorii au decis sa il interneze in spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminica, daca este nevoie sau nu de o interventie chirurgicala. Ulterior, intr-o interventie la Antena 3, Codrin Stefanescu a declarat ca ar fi vorba de o dubla hernie de disc. Luni ar urma sa aiba loc un nou termen la inalta Curte in dosarul in care Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Dupa numeroase amanari, Dragnea a cerut instantei in urma cu o luna sa fie audiat la urmatorul termen.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit unor apropiati. Liviu Dragnea a fost dus la un spital din Capitala dupa conferinta de presa pe care a tinut-o .

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale.

Liviu Dragnea, atac la Opozitie: Vor ca romanii sa fie chiriasi in propria tara, sclavi pe plantatie. Ciolos a pregatit tara sa fie facuta cadou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou Opozitia, vineri, intr-un discurs la Dambovita, unde a spus despre USR ca isi doreste sa-i transforme pe romani in chiriasi in propria tara, evental poate sclavi. Dragnea nu l-a iertat nici pe presedinte, spunand ca atunci cand lenesul de la Controceni se trezeste, zice ce rau pot sa fac astazi.

Liviu Dragnea, pus pe glume: La Teleorman in Casa de Cultura este si mai frig decat aici. Eu sunt de vina, evident

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la conferinta de alegeri de la Dambovita, iar in sala unde se tine evenimentul este foarte frig. Dragnea a tinut sa faca o gluma si a spus ca nici nu se compara cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )