Libnet.ro
UNICEF

05:45

ROEXIT, ultimul pas in distrugerea Romaniei. Iesirea din UE e ultima carte pe care o joaca din disperare

Adevărul Adevărul,
ROEXIT, ultimul pas in distrugerea Romaniei. Iesirea din UE e ultima carte pe care o joaca din disperare

S-a dat oficial drumul la campania de scoatere a Romaniei din Uniunea Europeana. Coalitia PSD-ALDE da cartile pe fata si nu se mai ascunde dupa perdea cu intentiile sale de a sacrifica totul de la caracterul democratic al statului roman la destinul european si parteneriatul euroatlantic al Romaniei, toate acestea fiind aruncate la gunoi cu scopul de a servi intereselor unei maini de oameni. continuă pe Adevărul

ROEXIT, ultimul pas in distrugerea Romaniei

S-a dat oficial drumul la campania de scoatere a Romaniei din Uniunea Europeana. Coalitia PSD-ALDE da cartile pe fata si nu se mai ascunde dupa perdea cu intentiile sale de a sacrifica totul de la caracterul democratic al statului roman la destinul european si parteneriatul euroatlantic al Romaniei, toate acestea fiind aruncate la gunoi cu scopul de a servi intereselor unei maini de oameni.

Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Trei persoane au decedat in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe E 85 la iesirea din municipiul Adjud catre Domnesti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un altul care.

Urmeaza ROEXIT? Daniel Dragomir, condamnat in prima instanta si anchetat in dosarul Black Cube, vrea iesirea din UE

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a lansat pe Facebook un manifest anti-UE, sub titlul Roexit, in care prezinta zece motive pentru care Romania ar trebui sa paraseasca Uniunea Europeana. Puteti sa va bagati pacaleala aia de MCV si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )