Libnet.ro
UNICEF

16:16

Tariceanu: in ultimii 12 ani s-a facut o justitie selectiva, pentru a elimina elitele

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: in ultimii 12 ani s-a facut o justitie selectiva, pentru a elimina elitele

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca in ultimii 12 ani in Romania s-a facut o justitie selectiva, cu scopul de a elimina elite intelectuale, oameni obisnuiti si politicieni. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Justitia selectiva din ultimii 12 ani, facuta pentru a elimina elite, este un grav regres

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, a declarat sambata ca justitia selectiva din ultimii 12 ani, care a fost facuta pentru a elimina elite intelectuale, este un grav regres, transmite Mediafax.

Un pusti de 12 ani a construit un minireactor nuclear datorita internetului

Un pusti de 12 ani din Statele Unite a realizat un minireactor nuclear in mai putin de un an datorita unor informatii culese de pe internet, relateaza Fox News.

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

Povestea romancei care cantarea 6 kg la 12 ani: cum a luptat pentru viata

Sfarsit trist pentru o luptatoare: fetita in varsta de 12 ani, din comuna Manoleasa, judetul Botosani, care cantarea doar sase kilograme, a murit la Spitalul de Urgenta din municipiul Botosani. Cazul romancei a impresionat mii de oameni care si-au manifestat sprijinul, dar povestea fetei nascute cu malformatii grave se incheie aici. Ramane in urma doar [] .

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns in stare grava la spital cu o greutate de doar sase kilograme, a murit. Copila a pierdut lupta cu viata la doar cateva zile dupa.

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

Fetita care a ajuns la spitalul din Botosani cantarind doar 6 kilograme la 12 ani a murit

Inspectoratul de Politie Botosani a deschis o ancheta dupa ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cantarea doar 6 kilograme, internata in urma cu doua saptamani in sectia de ATI a Spitalului din Botosani, a murit, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )