Libnet.ro
UNICEF

18:45

Toni Grebla, noul secretar general al Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toni Grebla, noul secretar general al Guvernului

Toni Grebla a fost numit, ieri, secretar general al Guvernului. Decizia semnata de prim-ministrul Viorica Dancila a fost publicata in Monitorul Oficial. Toni Grebla a fost judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei, iar in septembrie 2015 a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta trei infractiuni), din care una in forma continuata, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii in forma continuata 13 acte materiale). continuă pe Ziarul Bursa

Toni Grebla va fi noul secretar general al Guvernului. Fostul judecator CCR a fost achitat in prima instanta

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost propus vineri de Liviu Dragnea, in sedinta CEX, pentru functia de secretar general al Guvernului. Propunerea a fost primita cu aplauze de liderii PSD, in condtiile in care Grebla este vechi PSD-ist. Toni Grebla o va inlocui pe Andreea Lambru, ajunsa la SGG cu sprijinul lui Calin Popescu Tariceanu.

E OFICIAL: Toni Grebla, noul Secretar General al Guvernului. Fostul judecator CCR a fost achitat in prima instanta

Toni Grebla este noul Secretar General al Guvernului. Decizia de numire a sa a fost publicata in Monitorul Oficial. El o inlocuieste astfel pe Ioana-Andreea Lambru. Demersul a fost anuntat de Liviu Dragnea, in.

Toni Grebla - numit secretar general al Guvernului

Toni Grebla, fost judecator la Curtea Constitutionala, a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila, publicata astazi in Monitorul Oficial.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )