Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

B1 B1,
UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei. continuă pe B1

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului.

Florin Iordache, dupa scandalul din Camera Deputatilor: Opozitia a adoptat un simulacru de hotarare. Cand am vrut sa facem un vot, si-au scos cartelele si au plecat (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a prezentat, miercuri, propria versiune asupra a ceea ce s-a intamplat in plen, atunci cand liberalii au cerut revocarea lui si a presedintelui Camerei,.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

Circ in Parlament. Un liberal a preluat conducerea sedintei in Camera Deputatilor si opozitia a votat schimbarea lui Dragnea

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

SCANDAL ca pe maidan la Camera Deputatilor. Victor Ponta: Dragnea e inchis in BUNCAR, dar se va intampla REVOCAREA lui

Scandal monstru, miercuri, in Parlament. Votul pentru revocarea luiLiviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor a fost suspendat dupa un circ ca pe maidan intre liderii PSD si cei ai opozitiei. Florin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )