Libnet.ro
UNICEF

12:30

Corina Cretu ii raspunde lui Dragnea si il acuza de dezinformare: Nu Colegiul Comisarilor a votat trimiterea scrisorii lui Timmermans

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu ii raspunde lui Dragnea si il acuza de dezinformare: Nu Colegiul Comisarilor a votat trimiterea scrisorii lui Timmermans

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns joi lui Liviu Dragnea dupa ce acesta din urma a acuzat-o ca ar fi votat impotriva Romaniei privind scrisoarea Comisiei Europene in care tara noastra este avertizata cu activarea articolului 7. Cretu a afirmat ca liderul PSD dezinformeaza, si a precizat ca Colegiul Comisarilor nu a avut nicio legatura cu trimiterea scrisorii. continuă pe Adevărul

CORINA CRETU: Nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a Romaniei

Comisarul european Corina Cretu a precizat, astazi, ca in Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a Romaniei privind modificarile la legile Justitiei, ea subliniind ca afirmatiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa sa se bazeaza pe dezinformare.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara ta si votezi impotriva ei nu poti sa fii decat mincinoasa (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca daca intr-adevar Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci Cretu este o.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara si votezi impotriva ei, esti mincinoasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca daca informatia potrivit careia Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci aceasta este o mincinoasa.

Dragnea da vina pe Corina Cretu pentru scrisoarea Comisiei Europene prin care Romania este avertizata cu activarea articolului 7

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi la Dolj ca Corina Cretu, candidat la europarlamentare pentru o formatiune de securisti, a votat impotriva Romaniei in privinta scrisorii trimise de Comisia Europeana catre autoritatile romane.

Teodorovici, despre Corina Cretu: Cand infiintam Ministerul Fondurilor Europene, ea cauta pe harta unde e Bruxelles-ul

Eugen Teodorovici a sustinut ca, in 2012, cand infiinta Ministerul Fondurilor Europene, Corina Cretu nici nu stia unde e Bruxelles-ul pe harta. Fara sa jignesc pe nimeni. , a precizat.

VIDEO Corina Cretu, reactie nervoasa pentru ca nu a fost invitata sa ia cuvantul la deschiderea sarbatorii Sambra Oilor: Este inadmisibil sa ai un reprezentant al CE pe care sa nu il saluti

Prezenta duminica la festivalul Sambra Oilor, in judetul Satu Mare, unde mai multi politicieni au ales sa vina in acest weekend pentru a-si face campanie electorala, comisarul european Corina Cretu a luat microfonul chiar in timp ce autoritatile prezente erau poftite jos de pe scena si s-a plans ca este inadmisibil ca un comisar european sa nu fie invitat sa ia cuvantul, relateaza presasm. ro.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )