Libnet.ro
UNICEF

17:15

LIVETEXTSedinta decisiva la PSD. Dragnea anunta ca la finalul CEx se va da un vot, fara a spune la ce se refera acesta

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXTSedinta decisiva la PSD. Dragnea anunta ca la finalul CEx se va da un vot, fara a spune la ce se refera acesta

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------19:48Liviu Dragnea vorbeste in CEx pe tema scrisorii, dand explicatii. 18:18Liviu Dragnea a iesit pentru cateva momente din sedinta CEx si a anuntat ca se va da un vot la final, fara a spune la ce se refera acesta. 17:30 Mihai Tudose, Robert Negoita, Paul Stanescu , Adrian Tutuianu si Gabriela Firea au spus in spatele usilor inchise ca sustin toate cel 19 puncte din scrisoarea facuta public, implicit demisia lui Liviu Dragnea, sustin sursele Hotnews. ro. 17:05 Mihai Tudose a criticat faptul ca deciziile in PSD sunt luate intr-un cadru exterm de restrans si ca social-democratii doar trebuie sa execute comenzi. 16:30 Paul Stanescu ar fi spus in sedinta ca aministia si gratierea ar fi trebuit date pana acum. 16:00 Dupa trei ore de discutii niciun social-democrat nu a cerut pana acum demisia lui Liviu Dragnea 15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. Nu s-a cerut pana acum demisia- sustin sursele social-democrate 14:57 Liviu Dragnea le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile si ar fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. Viorica Dancila le-a spus colegilor ca nu isi da demisia. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Dragnea. continuă pe Hotnews

Vinerea mare in PSD. Dragnea a convocat de urgenta CEX-ul partidului

Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12. Sedinta va avea loc in contextul in care miercuri a fost publicatascrisoarea liderilor care ii cer demisia lui Liviu Dragnea.

LIVETEXTSedinta decisiva la PSD. Dupa peste cinci ore de discutii, Dragnea anunta ca la finalul CEx se va da un vot, fara a spune la ce se refera acesta

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------18:18Liviu Dragnea a iesit pentru cateva momente din sedinta CEx si a anuntat ca se va da un vot la final, fara a spune la ce se refera acesta. 17:30 Mihai Tudose, Robert Negoita, Paul Stanescu , Adrian Tutuianu si Gabriela Firea au spus in spatele usilor inchise ca sustin toate cel 19 puncte din scrisoarea facuta public, implicit demisia lui Liviu Dragnea, sustin sursele Hotnews. ro. 17:05 Mihai Tudose a criticat faptul ca deciziile in PSD sunt luate intr-un cadru exterm de restrans si ca social-democratii doar trebuie sa execute comenzi. 16:30 Paul Stanescu ar fi spus in sedinta ca aministia si gratierea ar fi trebuit date pana acum. 16:00 Dupa trei ore de discutii niciun social-democrat nu a cerut pana acum demisia lui Liviu Dragnea 15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. Nu s-a cerut pana acum demisia- sustin sursele social-democrate 14:57 Liviu Dragnea le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile si ar fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. Viorica Dancila le-a spus colegilor ca nu isi da demisia. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Dragnea.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde! Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde. Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia, Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Reprezentantii PSD Salaj anunta ca il sustin pe Dragnea

Reprezentantii PSD Salaj au anuntat ca il sustin pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, spunand ca trebuie sa dea dovada de maturitate si intelepciune si de aceea nu sustin scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu.

Reprezentantii PSD Bihor anunta ca il sustin pe Liviu Dragnea

PSD Bihor si-a precizat pozitia in scandalul declansat de contestarea liderului PSD Liviu Dragnea, anuntand, joi, ca l-a mandatat pe liderul formatiunii judetene, Ioan Mang, sa respinga cererea de demitere a acestuia.

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Adrian Tutuianu, unul din semnatarii.

Basescu, despre lupta din PSD: Dragnea cstiga desi a ajuns un cadavru politic, Firea pierde / Mesajul pentru PNL

Traian Basescu a declarat, referitor la votul din CExN al PSD de vineri, ca Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar Gabriela Firea va pierde. Fostul presedinte ii transmite liderului PNL, Ludovic Orban, ca ar fi fost buna o motiune de cenzura deja depusa la Parlament, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )