Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paul Stanescu, inainte de sedinta CEx: Nimeni nu va pleca din PSD. Suntem nemultumiti de managementul politic al lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Paul Stanescu, inainte de sedinta CEx: Nimeni nu va pleca din PSD. Suntem nemultumiti de managementul politic al lui Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, vineri, ca semnatarii scrisorii prin care se cere demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt nemultumiti de managementul politic al acestuia. continuă pe Adevărul

Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a facut declaratii inaintea CExN PSD. Vicepremierul Romaniei sustine ca nimeni nu va pleca din partid. Daca eu.

Nimeni nu va pleca din partid

Vicepremierul Paul Stanescu spune ca nimeni nu va pleca din PSD, chiar daca se va incerca excluderea unor membri. El a subliniat ca singura problema este cea de management al partidului.

Paul Stanescu: Sper ca, dupa CEx-ul de maine, toti parlamentarii social-democrati care au plecat sa revina in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la Braila, ca spera ca, dupa reuniunea Comitetului Executiv National, care va avea loc vi.

Paul Stanescu: Sper ca, dupa CEx-ul de mine, toti parlamentarii social-democrati care au plecat sa revina n PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la Braila, ca spera ca, dupa reuniunea Comitetului Executiv National, care va avea loc vineri, toti parlamentarii social-democrati care au plecat din partid sa revina in PSD si sa se intareasca astfel majoritatea parlamentara, relateaza Agerpres.

Vicepremierul Stanescu, ANUNT dupa sedinta CEx: Sustinem pana la capat ce am scris in scrisoare

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, anunta ca sustine in continuare cele scrise in document. Nimeni nu pleaca din partid, toti ramanem in PSD. Sigur vom.

Vicepremierul Paul Stanescu, intrebat daca se teme ca va fi remaniat: Daca CEx-ul spune, am plecat imediat

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a afirmat vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca acest for este cel care va decide daca isi pastreaza sau nu locul in Guvern, el spunand: Daca CEx-ul spune sa plec, am plecat imediat.

Anuntul facut de vicepremierul Paul Stanescu dupa esecul razboiului cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, dupa sedinta comitetului executiv al PSD, ca nimeni nu pleaca din partid chiar daca se va incerca excluderea, subliniind ca niciunul dintre contestatari nu si-a sc.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro.

Gabriela Firea, inainte de sedinta CEx a PSD: Miza de azi e excluderea mea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului. Miza de azi e excluderea mea. Am avut curajul sa spun ca domnul Dragnea nu-si mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )