Libnet.ro
UNICEF

18:00

CSM a decis: Demisia Danei Girbovan nu mai este valabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM a decis: Demisia Danei Girbovan nu mai este valabila

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a luat act, ieri, de retragerea demisiei formulata de magistratul Dana Girbovan. continuă pe Ziarul Bursa

Sectia pentru judecatori a CSM discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) are pe ordinea de zi a sedintei de marti cererea de renuntare la demisia din magistratura a Danei Girbovan. Potrivit ordinii de zi a.

Un judecator CSM cere sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul Danei Girbovan, respinsa de seful statului la sefia ministerului Justitiei

Inaintea dezbaterii cererii de retragere a demisiei Danei Girbovan, judecatoarea Andrea Chis a cerut Sectiei pentru judecatori a CSM sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a se stabili daca judecatoarea Dana Girbovan a savarsit o abatere disciplinara in acest caz.

CSM: Sectia pentru judecatori discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, marti, cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura, noteaza Agerpres. Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a CSM, Sectia va lua in discutie renuntarea la cererea de eliberare din functie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj.

CSM a revocat decizia privind retragerea din magistratura a Danei Girbovan

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a luat act, marti, de cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura si a revocat decizia din 26 august.

CSM: Sectia pentru judecatori discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, marti, cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura. Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a.

Mai este sau nu obligatorie trusa medicala in masina, in Romania. Ce amenzi risca soferii care nu sunt echipati complet

Totul pana la trusa! Se stia ca era musai sa se afle in masina, iar lipsa ei aducea amenzi usturatoare. Mai este sau nu obligatorie? Ce sanctiuni primesc soferii care nu sunt echipati complet? Mai este sau nu obligatorie trusa medicala in masina, in Romania in cazul in care credeai ca ai scapat de o .

CSM va analiza cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa discute, marti, cererea .

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )