Libnet.ro
UNICEF

19:47

Europarlamentare 2019. Iohannis a prins coada la sectia de votare. Ce a facut presedintele

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2019. Iohannis a prins coada la sectia de votare. Ce a facut presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, faptul ca toti romanii ar trebui sa iasa la vot. Acesta a asteptat mai multe minute pentru ca in fata sa erau mai multi oameni care voiau sa ia buletinele de vot. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2019. Iohannis a prins coada la sectia de votare. Azi decideti pentru urmatoarele luni si ani FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, faptul ca toti romanii ar trebui sa iasa la vot. Acesta a asteptat mai multe minute pentru ca in fata sa erau mai multi oameni care voiau sa ia buletinele de vot.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele unei sectii de votare a fost schimbat dupa ce i s-a facut rau

Presedintele unei sectii de votare din judetul Galati a fost inlocuit, duminica dimineata, dupa ce i s-a facut rau, informeaza reprezentantii Biroului Electoral Judetean.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Iohannis: Veniti la vot, dragi romani! Tariceanu: Ma bucur ca este interes pentu aceste alegeri - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Iohannis: Veniti la vot, dragi romani! - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. 441 de sectii de votare au fost deschise in strainatate

Alegatorii romani si comunitari care se afla in strainatate pe 26 mai pot vota si pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national la oricare dintre cele 441 sectii organizate in.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi la sectiile de votare din Diaspora

Coloane imense de romani la sectiile de votare din strainatate. Roma, Londra, Bruxelles sunt doar cateva dintre orasele in care romanii au venit de la prima ora pentru a vota. in Italia traiesc si.

UPDATE Dancila, abordata la coada in sectia de votare de un cetatean nemultumit: Nu se poate sa fim umiliti/ Premierul: Eu nu pot sa intervin

Premierul Viorica Dancila a fost abordata de un cetatean nemultumit in timp ce astepta la coada in sectia de votare. Barbatul i-a reprosat organizarea procesului electoral, comentand ca nu se poate sa fim umiliti ca pe vremea comunistilor, cand stateam la coada la zahar. Ea a spus ca a votat doar la europarlamentare, nu si l-a referendum, pentru ca presedintele Iohannis a politizat acest scrutin.

FOTO Coada la sectia de votare din Bran. Turist: Asteptam fiindca vrem o schimbare

La Primaria din localitatea Bran, circa 30 de persoane, majoritatea turisti, asteptau duminica la coada sa-si exercite dreptul de vot. Desi au stat circa 30 de minute, oamenii spun ca merita efortul, fiindca la aceste alegeri nu isi mai permit sa stea acasa. Pana la ora 12. 30 la cele doua sectii din Bran au votat circa 190 de oameni pe listele suplimentare, potrivit datelor oficiale.

Europarlamentare 2019. Incidente la vot. Presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala

Au aparut si primele incidente la sectiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 si referendum pe justitie. Un presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. O femeie s-a ales cu dosar penal. Greseala uriasa pe care a facut-o

Politistii au intocmit dosar penal pe numele unei femei care aplecat cu stampila din sectia de votare, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )