Libnet.ro
UNICEF

13:00

George Maior - audiat la Sectia de anchetare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
George Maior - audiat la Sectia de anchetare a magistratilor

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, s-a prezentat vineri la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru a fi audiat ca martor in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care este cercetata penal Laura Codruta Kovesi. continuă pe Ziarul Bursa

George Maior, la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Kovesi: SRI si-a facut datoria exemplar la aducerea in tara a lui Nicolae Popa - UPDATE

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a venit vineri la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat si s-a aflat sub control judiciar. El a precizat ca are calitatea de martor si ca SRI si-a facut datoria exemplar.

George Maior, audiat la Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost director al SRI, a sosit, vineri dimineata, la Secti.

George Maior, audiat la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

30 - Fostul sef SRI, George Maior, s-a prezentat la audieri. La sosirea la Sectia speciala, George Maior a declarat ca SRI si-a facut datoria.

George Maior, dupa ce a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul aducerii lui Nicolae Popa in tara: Extradarea s-a realizat in contextul clar definit de legislatia romaneasca

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat vineri, la iesirea de la Sectia de anchetare a magistratilor, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este inculpata in cazul extradarii lui Nicolae Popa, ca extradarea s-a realizat in contextul clar, legal definit de legislatia romaneasca si ca SRI si-a facut datoria exemplar in aceasta actiune de succes.

George Maior, audiat in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, s-a prezentat la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru a fi audiat ca martor in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care este cercetata penal Laura Codruta Kovesi.

Ambasadorul George Maior, asteptat astazi la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Laurei Kovesi

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, este asteptat vineri la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat si s-a aflat sub control judiciar.

George Maior, la Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor: SRI si-a facut datoria exemplar

Fostul sef SRI, George Maior, s-a prezentat, vineri dimineata, la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru audieri in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa. SRI si-a facut.

George Maior, audiat de procurorii de la Sectia Speciala in dosarul lui Kovesi: Extradarea lui Nicolae Popa a fost o operatiune de succes a statului roman (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la audieri, George Maior a aratat ca a facut declaratii in calitate de martor si a explicat tot contextul in care SRI s-a implicat pe buna dreptate in aceasta operatiune de.

Mandat prelungit pentru seful DNA Constanta, cercetat de Sectia de anchetare a magistratilor

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au decis marti prelungirea mandatului procurorului Andrei Bodean la conducerea DNA Constanta. in luna iunie, procurorul constantean, ce a instrumentat dosare in care au fost trimisi in judecata fostul primar al Constantei Radu Mazare si fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, a fost pus sub invinuire de Sectia de anchetare a magistratilor pentru abuz in serviciu, represiune nedreapta si cercetare abuziva.

George Maior, despre rechemarea sa in tara: Nu a existat nicio discutie cu fostul ministru de externe

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat, vineri, dupa audierea sa la Sectia de ancheta in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, ca nu a avut nicio discutie cu fostul ministru de Externe Teodor Melescanu despre rechemarea sa in tara.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )