Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primul procuror din cazul Caracal, audiat 5 ore la Sectia speciala: Catalin Zavoianu a fugit de presa la iesirea din institutie (VIDEO)

B1 B1,
Primul procuror din cazul Caracal, audiat 5 ore la Sectia speciala: Catalin Zavoianu a fugit de presa la iesirea din institutie (VIDEO)

Catalin Zavoianu, seful Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, cel care a coordonat prima faza a cautarilor, a iesit in alergare de la Sectia Specialasa, dupa audierile de la Sectia speciala de in. continuă pe B1

Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti. Ce l-a speriat pe Catalin Zavoianu

Catalin Zavoianu, procurorul din cazul Caracal, a fost alergat la propriu de jurnalisti, dupa audierile de joi, de la SIIJ. Ce l-a speriat pe oficial? Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti Cazul Caracal este in cercetari. in timp ce zeci de politisti cauta probe in curtea suspectului principal, Gheorghe Dinca, prim-procurorul Parchetului .

Prim-procurorul Parchetului Caracal, audiat la Sectia speciala

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal a fost audiat, joi, la Sectia speciala pentru magistrati, ca martor in cazul Caracal, la iesire el refuzand sa faca declaratii pentru jurnalistii care il asteptau si fugind de acestia.

Imaginile Zilei. Seful procurorilor din Caracal, audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Catalin Zavoianu a inceput sa fuga cand i-a vazut pe jurnalisti

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Catalin Zavoianu, a fost audiat joi, timp de mai multe ore, la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), in dosarul privind modul.

Seful Parchetului Judecatoriei Caracal, audiat de procurorii de la Sectia Speciala in dosarul privind interventia autoritatilor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Catalin Zavoianu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, este audiat, joi, la Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din justitie in dosarul deschis in care se cerceteaza.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dinca, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Partenerul de de viata al Danielei Dinca, fiica monstrului din Caracal, a fost un cunoscut om de afaceri din Italia. Giorgio Albiero a fost acuzat de trafic de armament. Citeste si: Cazul Caracal. Filmare-bomba.

Cazul Caracal. Filmare-bomba cu camera ascunsa

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, marturia unei persoane-cheie din dosarul Caracal, un martor al acuzarii care ar fi fost chemat de cinci ori la Politie si la Procuratura pentru ca declaratiile.

Cand va fi difuzat primul episod din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Luna septembrie, plina de schimbari

Serialul Sacrificiul este noua productie prin care postul de televiziune Antena 1 vrea sa dea lovitura si sa doboare toate audientele. Din distributie fac parte actori importanti, dar si unii mai putin cunoscuti. Primul episod va fi difuzat pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul va fi difuzat de Antena 1 din luna .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor rupe tacerea: Copiii lui Gheorghe Dinca erau la un bar din oras, in ziua disparitiei Alexandrei

Apar noi detalii cutremuratoare in ancheta demarata dupa tragedia de la Caracal. Un martor audiat in dosarul Caracal spune ca i-ar fi vazut pe copiii lui Gheorghe Dinca la o cafea in dimineata fatidica.

Seful Parchetului Judecatoriei Caracal, audiat la SIIJ

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Catalin Zavoianu, a fost audiat joi, ti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )