Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce spune Dragnea despre sectia in care a votat iubita sa Irina

Adevărul Adevărul,
Ce spune Dragnea despre sectia in care a votat iubita sa Irina

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, duminica seara, de ce a venit sa voteze singur la Liceul Jean Monnet, nu insotit de de iubita sa, Irina Tanase. continuă pe Adevărul

in cat timp iese alcoolul din organism daca vrei sa te urci iar la volan si ce spune legea despre cat poti sa bei

Alcoolulsi volanul sunt, dintotdeauna, dusmani de moarte. Si totusi, unii soferi aleg sa-si puna viata in pericol, dar sa-i expuna si pe altii la riscuri, urcandu-se bauti la volan. in cat timp iese alcoolul din organism, daca vrei sa te urci la volan? .

DRAGNEA, DESPRE AUTOSTRAZI: Suntem dispusi sa ne batem cu oricine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca in partid s-a discutat si s-a decis sa se inceapa autostrazi indiferent ce se intampla. Suntem dispusi sa ne batem cu oricine. Dom 'le, cu toata lumea! Ne batem un an, doi, trei, daca e cazul, dar in perioada asta autostrada se face, sustine Dragnea, mentionand ca trebuie demontata minciuna ca sunt bani europeni, nu vor sa-i foloseasca.

Dragnea, despre pestele stricat din supermarketuri: Multinationalele aduc hrana stricata in Romania, pe care n-o pot vinde in Occident

Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a descoperit 1,6 tone de peste stricat in mai multe supermarketuri din Capitala si judetul Ilfov. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca prin Legea dublului standard asa ceva nu se va mai putea intampla, iar sanctiunile vor fi de o duritate maxima.

Dragnea, despre procesul sau: Daca judecatorii sunt lasati liberi, o sa fiu achitat, daca nu rezista la presiuni, Dumnezeu cu mila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca judecatorii care urmeaza sa se pronunte in dosarul sau sunt supusi unor presiuni inimaginabile, iar daca acestia rezista presiunilor, cu siguranta va fi achitat.

Dragnea, despre candidatura la prezidentiale: Analiza trebuie facuta intre Firea si Tariceanu (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, referitor la candidatul PSD la prezidentiale, ca o analiza ar trebui facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu Tariceanu. Seful PSD a precizat ca el nu vrea sa candideze, desi ze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )