Libnet.ro
UNICEF

14:46

Tariceanu o ataca pe Ana Birchall: Se viseaza o Ana Ipatescu a revolutiei in Justitie. Pe cine deranjeaza cu adevarat Sectia speciala?

Adevărul Adevărul,
Tariceanu o ataca pe Ana Birchall: Se viseaza o Ana Ipatescu a revolutiei in Justitie. Pe cine deranjeaza cu adevarat Sectia speciala?

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac asupra ministrului Justitiei Ana Birchall dupa ce aceasta a declarat ieri ca nu sustine forma actuala a Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie. Tariceanu a afirmat ca social-democrata are un to do list de la un stat partener si ca nu-i intelege inversunarea impotriva Sectiei Speciale. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Ana Birchall de la Justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei nu are nicio legatura cu cea a partidului

Social-democratul Codrin Stefanescu a afirmat, marti seara, ca Ana Birchall, ministrul Justitiei, nu vorbeste in numele PSD. Sa stiti ca doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD!.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall: Va garantez ca la nivelul Ministerului nu exista niciun fel de to-do list

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, revocat din functie, a spus, la doar o zi dupa scandalul din CSM,ca nu exista nicio foaie de parcurs primita de Ministerul Justitiei din SUA. Am infiintat.

Ministrul Justitiei, Ana Birchall: Va garantez ca la nivelul Ministerului nu exista niciun fel de to-do list

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, revocat din functie, a spus, la doar o zi dupa scandalul din CSM,ca nu exista nicio foaie de parcurs primita de Ministerul Justitiei din SUA. Am infiintat.

Ana Birchall anunta ca Grupul de lucru interministerial nu sustine functionarea Sectiei Speciale

Ana Birchall a anuntat, marti, ca grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, precizand ca sunt doua concluzii si niciuna nu sustine functionarea in aceasta forma a acestei institutii.

Ana Birchall: Exista doua concluzii majoritare si niciuna nu sustine functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor in acesta forma. CSM, obligat sa gaseasca un consens

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la doua concluzii preliminare referitoare la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, precizand ca niciuna dintre ele nu sustine functionarea in aceasta forma a acestei structuri de parchet. Presedintele CSM, Lia Savonea, face marti o a cincea incercare de a valida numirea procurorului Adina Florea la conducerea controversatei Sectii de anchetare a magistratilor, dupa ce pana acum acest demers a esuat.

Ana Birchall: Va garantez ca la nivelul Ministerului Justitiei nu exista niciun fel de to-do-list

La o zi dupa scandalul din CSM, ministrul Justitiei, Ana Birchall, afirma ca nu exista nicio foaie de parcurs primita de Ministerul Justitiei din SUA. Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatoarea Lia Savonea, a atacat-o in termeni duri pe Ana Birchall pe tema colaborarii cu autoritatile din Statele Unite pe tema intaririi statului de drept din Romania.

Ana Birchall: Va garantez ca nu exista niciun fel de To Do List la Ministerul Justitiei, fie cu SUA sau cu orice alta entitate terta (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a afirmat, miercuri, ca nu exista o foaie de parcurs primita din SUA, dar nici dintr-un alt stat in ceea ce priveste buna functionare a Justitiei. Pentru a.

Sectia pentru procurori din CSM, prima reactie dupa discursul lui Radulescu. Deputatul PSD ii criticase in termeni duri pe Ana Birchall si o serie de procurori

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat la afirmatiile lui Catalin Radulescu, dupa ce deputatul PSD i-a criticat in termeni duri pe Ana Birchall si o serie de.

Deputatul mitraliera cere PSD ca inca colega Ana Birchall sa fie inlaturata din Guvern sau exclusa din partid: Vrea sa legitimeze toate actiunile abuzive, represive, mafiote si criminale ale procurorilor DNA hastagisti

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu lanseaza un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza ca vrea sa legitimeze toate actiunile abuzive, represive , mafiote si criminale ale procurorilor DNA hastagisti si isi bate joc de voturile date PSD de milioane de romani si de lupta din ultimii ani a asociatiilor magistratilor si procurorilor din Romania in stoparea abuzurilor procurorilor DNA. El are si solutia pentru conducerea PSD - sa decida in sedinta de miercuri a Comitetului Executiv intre demiterea din functia de ministru sau excluderea din partid a acestei colege.

Scandal intre Lia Savonea si Ana Birchall, in CSM, pe tema foii de parcurs pentru intarirea statului de drept la care s-ar lucra cu procurorul general al SUA

Sefa CSM, Lia Savonea, si ministrul Justitiei, Ana Birchall au avut ieri in cadrul sedintei de plen a CSM un schimb dur de replici pe tema foii de parcurs despre care ambasadorul SUA la UE a declarat ca ar lucra procurorul general al SUA si ministerul Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )