Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pacienti din spitalele bucurestene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Pacienti din spitalele bucurestene vor vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu urna mobila, au declaratreprezentanti ai institutiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Batran din Constanta, dosar penal dupa ce a votat la doua sectii

Un batran din Constanta s-a prezentat la doua sectii de vot din oras, iar oamenii legii i-au intocmit dosar de cercetare penala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Dambovita a fost dusa la politie din acest motiv. Aveti mare grija!

O femeie de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns duminica la Politie, dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot, incidentul fiind semnalat politistilor de catre presedintele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politia din Dolj, sesizata dupa ce presedintele unei sectii de vot a plecat cu stampila acasa

PSD Dolj a reclamat faptul ca presedintele sectiei de votare nr. 444, amenajata in comuna Plesoi, a plecat acasa cu stampila de control a sectiei. Va rog sa aveti in vedere .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Votul din diaspora este in desfasurare

ACTUALIZARE - Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 250. 000; in primul tur, pana sambata la ora 17. 00, au votat aproape 188. 000 de romani --- *ACTUALIZARE - La ora 16:00, la urnele din stranatate, 219. 623 de romani si-au exercitat dreptul la vot --- *ACTUALIZARE - Peste 190 de mii de votanti din strainatate au fost la urne pana la 15:00 .

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate in municipiul Hunedoara. Klaus Iohannis a castigat la scor

Alegeri prezidentiale 2019 in municipiul Hunedoara: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei, de duminica, 24 noiembrie 2019.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un primar din Romania trage un semnal de alarma: Nu presedintele ne pune painea pe masa, dar presedintele ne-o poate lua!

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, considera ca votul cetatenilor din turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidentiale va echilibra scena politica, si ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. O femeie din Caracal a descoperit dupa vot ca figura in evidentele populatiei ca fiind decedata

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminica la o sectie din localitate a aflat ca in evidente figureaza ca decedata in urma unei erori la intocmirea unui certificat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )