Libnet.ro
UNICEF

11:30

Legile justitiei si necesitatea alegerilor anticipate

Adevărul Adevărul,
Legile justitiei si necesitatea alegerilor anticipate

A starnit nu doar nemultumiri mai mult decat justificate, ci si stupoare anuntul facut la mijlocul saptamanii incheiate ieri de ministrul Justitiei, dl. Catalin Predoiu, ca va mai trebui asteptat atat pana la abrogarea Legii recursului compensatoriu cat si pana la luarea unei decizii finale menite sa conduca la desfiintarea mult hulitei Sectii speciale. continuă pe Adevărul

Ordonantele privind legile justitiei, dezbatute in Comisia juridica din Senat: La discutii este asteptat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (VIDEO)

Zi agitata in Parlament. Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc luni pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile justitiei. La dezbatere este asteptat si ministrul Justitiei,.

Ordonantele privind legile Justitiei, la Comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului Serban Nicolae, presedintele acestei comisii, citat de Agerpres. Am solicitat un punct de vedere din partea ministrului Justitiei. in functie de asta, vom vedea ce pastram si ce nu pastram din ordonantele respective, nu suntem presati de termen, pentru ca suntem Camera decizionala, dar suntem presati de calendar, pentru ca aceste termene au fost prorogate pana la sfarsitul anului, a spus Serban Nicolae.

Ordonantele pe legile justitiei, la comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului Serban Nicolae, presedintele acestei comisii.

Ordonantele privind legile Justitiei, la Comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului.

Orban nu exclude o ordonanta pe legile justitiei daca se va incerca o tergiversare dupa asumare: Justitia ar fi paralizata, toata lumea ar intelege ca vom fi obligati

Guvernul nu exclude o ordonanta de urgenta in cazul legilor justitiei daca se va incerca o tergiversare a adoptarii actelor normative in domeniu pe care executivul vrea sa-si asume raspunderea. Premierul Ludovic Orban a precizat ca toata lumea va intelege ca este nevoie de o interventie urgenta, deoarece altfel justitia va fi paralizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )