Libnet.ro
UNICEF

07:30

Catalin Radulescu acuza fraudarea votului in Diaspora: Nu era nimeni in sectiile de vot din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Catalin Radulescu acuza fraudarea votului in Diaspora: Nu era nimeni in sectiile de vot din Marea Britanie

Catalin Radulescu a declarat ca votul in Diaspora a fost fraudat. Deputatul PSD a precizat ca are verisori in Marea Britanie, Franta si Germania care i-au spus ca atunci cand au fost sa voteze nu era nimeni in sectiile de votare de acolo. continuă pe Hotnews

Catalin Radulescu sugereaza fraudarea voturilor in diaspora: Nu era nimeni la acele sectii

Catalin Radulescu a declarat ca in cele trei tari in care alegatorii s-au prezentat masiv la vot, si anume Marea Britanie, Germania si Franta alegerile ar fi fost fraudate, intrucat verisorii sai care au votat acolo i-au spus ca sectiile erau goale, or cifrele arata un numar foarte mare de votanti.

Tupeu de PSD-ist. Mitraliera Radulescu acuza fraude la vot in Diaspora: Ati vazut, pubele inchise, deschise, nesigilate, oameni beti prin sectii de votare

Catalin Radulescu acuza ca alegerile din strainatate au fost fraudate. Deputatul PSD are si un argument - nu au fost cozi la urne. Stiti cum s-au pierdut alegerile prezidentiale pana acum, prin.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Catalin Radulescu: Cred 100% ca in diaspora a fost frauda

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca este sigur 100% ca in diaspora a fost frauda la votul de duminica. Alegerile prezidentiale s-au pierdut pana acum de catre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )