Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale, duminica, in fata Ateneului Roman, cerand sprijinul cetatenilor pentru a strange cele 200 de mii de semnaturi necesare. El a spus insa ca nu refuza nici sprijinul partidelor, mai ales ca are nevoie de reprezentanti in sectiile de votare. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Diaconu isi anunta azi intentia de a candida la presedintie. Surse: Ar putea fi sustinut de ProRomania. Candidatura lui Tariceanu, in pericol

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu isi va anunta azi, pe treptele Ateneului Roman, la ora 16. 00, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei. Surse politice au declarat pentru G4Media ca Diaconu ar urma sa fie sustinut de viitoarea alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. Astfel, candidatura lui Calin Popescu Tariceanu este pusa sub semnul intrebarii. ALDE si ProRomania vor decide daca vor merge in alianta.

Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale. ALDE va decide luni daca il sprijina

Mircea Diaconu, actor si fost europarlamentar, si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale. Rezervoarele devenirii noastre par ca s-au oprit. Trebuie sa ne dezvoltam. Fara.

Veste-surpriza pentru Iohannis si Dancila! Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale

Mircea Diaconu, actor si fost europarlamentar, si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale. Rezervoarele devenirii noastre par ca s-au oprit. Trebuie sa ne dezvoltam. Fara.

Buletin de Romania. Mircea Diaconu vrea presedinte: Nu negociez, cer sprijin pentru un vis. Cine esti tu sa vrei guvernul tau? Natia e in plina disolutie

Actorul Mircea Diaconu, celebru pentru rolul din filmul Buletin de Bucuresti, si-a anuntat, pe scarile Ateneului, intentia de a candida la prezidentiale, cu conditia sa stranga cele 200. 000 de semnaturi pentru inscriere.

UPDATE Mircea Diaconu anunta ca ar vrea sa candideze la prezidentiale: Dar faptul ca vreau nu inseamna ca si pot. Cer sprijin din partea oricui G4Media: Diaconu ar urma sa fie sustinut de Pro Romania si ALDE

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu si-a anuntat duminica, pe treptele Ateneului Roman, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei, insa surse politice au declarat pentru G4Media ca ar urma sa fie sustinut de viitoarea Alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. UPDATE: Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Dar faptul ca vreau sau ca ma manifest ca atare nu inseamna ca si pot. Trebuie stranse 200. 000 de semnaturi, aproape imposibil pentru un singur om. Cer sprijin din partea oricui - cetateni, asociatii de toate felurile. , a declarat Mircea Diaconu.

Selectia pentru prezidentiale. Nume mari pentru partide mici: Paleologu, Mircea Diaconu, Florin Calinescu

Partidele cu mai putina forta politica incearca sa compenseze lipsa de notorietate aruncand in lupta candidati-vedeta. Cele mai importante nume: Theodor Paleologu, Mircea Diaconu si Florin Calinescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )