Libnet.ro
UNICEF

16:45

TUPEU de BARON! Marian Oprisan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a fost invins clar de PNL in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

B1 B1,
TUPEU de BARON! Marian Oprisan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a fost invins clar de PNL in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile. continuă pe B1

TUPEU de BARON! Marian Oprisan ii cere DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a obtinut doar 30,43% in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

MARIAN OPRISAN, PSD: PSD va urma o noua cale

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea, ca partidul va urma o noua cale, iar tranzitia va fi facuta statutar.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Liviu Dragnea trebuie sa plece acasa, daca luam sub 30%

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Presedintele Organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, in cazul in care Partidul Social Democrat va obtine un rezultat sub asteptari la alegerile.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Daca partidul ia sub 30% si pierde alegerile, Dragnea trebuie sa demisioneze

PSD nu se dezminte. La primele semne de slabiciunea au aparut atacurile din interior. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, spuneca in cazul in care PSD va pierde alegerile si va obtine un scor de sub 30, atunc.

PSD si scandalul elicopterul: Marian Oprisan cere excluderea unui senator din partid, acuzandu-l ca a cerut abuziv interventia SMURD

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan cere excluderea din partid a senatorului Virginel Iordache, pe care il acuza ca a abuzat de influenta sa pentru a cere sa fie transportat de la Suceava la Bucuresti cu elicopterul SMURD. Senatorul sustine ca nu a dat niciun telefon si nu a vorbit cu nimeni despre transport, decizia apartinand medicului care a constatat inrautatirea starii sale de sanatate.

Marian Oprisan, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: PSD nu merita sa i se intample asta (VIDEO)

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni dupa condamnarea lui Liviu Dragnea ca acesta a tradat valorile social-democrate. Nici nu se pune problema sa comentez decizia iCCJ. PSD isi.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: PSD-ul trebuie sa isi continue idealul social democrat

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan a declarat ca PSD-ul trebuie sa isi continueidealul social democrat,indiferent de orice s-ar intampla. PSD trebuie sa-si continue idealul social democrat,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )