Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Vom oferi un sprijin lunar de 500 de lei pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi un sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza virusului pestei porcine, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Cat a decis Guvernul sa dea lunar celor care devin someri din cauza pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

Parintele Necula, declaratie-soc pentru cei care isi cauta nasi

Parintele Constantin Necula a vorbit in cartea Portile Cerului despre ce inseamna astazi sa fii parintele spiritual al unui copil sau al unui cuplu. Nu poti sa nu iei copilul de la scoala si sa nu-l.

Veste buna pentru cei care au masini diesel

Piata europeana de automobile inregistreaza o scadere abrupta a inmatricularilor diesel in favoarea benzinei, precum si o accelerare a vanzarilor de masini electrice. Vezi ce se intampla in Romania.

Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

In plin scandal generat de incompetenta Guvernului in gestionarea epidemiei de pesta porcina, premierul Viorica Dancila anunta ajutoare pentru romanii care au ramas fara loc de munca din cauza.

Propunere de lege: Scutire de impozit pe salarii pentru cei mai tineri lucratori

O reducere si chiar scutirea de impozit pe salarii se propun pentru cei mai tineri lucratori din Romania, printr-o initiativa legislativa de modificare a Codului fiscal, depusa recent la Parlament.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Tudor Pop (USR) despre proiectul de lege privind Ziua pacientului ars: Gest cinic, total inadecvat, lipsit de respect pentru oamenii care au pierit acolo

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, considera ca initiativa legislativa care propune ca ziua de 30 octombrie, cand se comemoreaza tragedia din clubul Colectiv, sa devina Ziua pacientului ars, reprezinta in cel mai bun caz, o stangacie ingrozitoare. Un gest care probabil s-a dorit reparator, dar care se dovedeste cinic, total inadecvat, lipsit de respect si umilitor pentru oamenii care au pierit acolo, pentru familiile lor, pentru noi toti'.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )