Libnet.ro
UNICEF

21:17

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Guvernului: Unii politicieni sunt tributari reflexelor comuniste, autoritariste (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Guvernului: Unii politicieni sunt tributari reflexelor comuniste, autoritariste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un nou atac la adresaGuvernarii PSD-ALDE. Seful statului a precizat, in cadrul Galei MERITO, ca sectorul privat, atat de defaimat mai nou de unii politicie. continuă pe B1

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Klaus Iohannis, reactie VIRULENTA la adresa PSD: Este unicul vinovat ca la jumatatea lunii martie nu avem buget. Sa plece de la guvernare! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor in conditiile in care legea bugetului de stat pe 2019 a fost trimisa la reexaminare in Parlament de seful statului. Seful.

CORINA CRETU, UN NOU ATAC LA ADRESA GUVERNULUI Graficul general pentru cele trei spitale regionale ramane inca neclar, sub presiunea timpului

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala a transmis o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care ii solicita acesteia sa comunice la Bruxelles pozitia oficiala a Guvernului in privinta celor 3 spitale regionale de la Iasi, Cluj si Craiova.

Dancila, nou atac la Iohannis: Presedintele si partidul sau pregatesc vreo amputare a pensiilor

Premierul Viorica Dancila a lansat marti, inaintea sedintei de Guvern, un nou atac la presedintele Iohannis, acuzandu-l ca dezinformeaza intentionat opinia publica in privinta pensiilor de stat, probabil, in scopul amputarii acestora in viitor.

Dancila, nou atac la Iohannis: Presedintele si partidul sau pregatesc vreo amputare a pensiilor VIDEO

Premierul Viorica Dancila a lansat marti, inaintea sedintei de Guvern, un nou atac la presedintele Iohannis, acuzandu-l ca dezinformeaza intentionat opinia publica in privinta pensiilor de stat, probabil, in scopul amputarii acestora in viitor.

KLAUS IOHANNIS: Sectorul privat este defaimat de politicieni tributari reflexelor comuniste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi ca sectorul privat, atat de defaimat de unii politicieni tributari reflexelor comuniste, autoritariste, merita apreciat pentru angajamentul de a fi tot mai prezent in viata comunitatii.

PSD continua atacurile dupa ce a retrimis bugetul fara modificari la Cotroceni: Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze

PSD continua atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce bugetul pe 2019 a fost votat in cateva minute in plenul reunit, fara nicio modificare, exact in forma respinsa de statului. Practic se.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD sa plece de la guvernare!. Presedintele a promulgat legea asigurarilor sociale: Pensionarii sa nu sufere din cauza incompetentei PSD

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou bugetul PSD. Faceti un buget pentru bunastarea tarii, nu pentru bunastarea PSD, a indemnat presedintele Parlamentul. in schimb, seful statului a promulgat Lege asigurarilor sociale, complementara bugetului, astfel incat pensionarii sa nu aiba de suferit.

Klaus Iohannis: Am decis sa promulg legea privind bugetul asigurarilor sociale de stat / PSD, unicul vinovat pentru ca nu avem buget

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a decis sa promulge legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. Seful statului a atacat din nou PSD, spunand ca declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD este unicul vinovat pentru faptul ca la jumatatea lunii martie nu avem buget.

11 asemanari intre Klaus Iohannis si Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat la Previziuni 11 asemanari intre actualul si fostul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis si Traian Basescu. Boala caselor Sase la Iohannis, vreo patru succesive la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )