Libnet.ro
UNICEF

09:15

Targul BIFE-SIM, mai internationalizat decat in anii trecuti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Targul BIFE-SIM, mai internationalizat decat in anii trecuti

Targul international de mobila BIFE-SIM, care se afla in aceste zile in desfasurare in cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti, este mai internationalizat decat in alti ani, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM). Domnia sa ne-a precizat: La aceasta a 27-a editie a BIFE sunt 265 de expozanti, din 13 tari, pe diverse game tematice - de la saloane clasice la cele moderne, contemporane, la dormitoare si canapele, la sectorul de materiale, materii prime si accesorii, la utilaje etc. De asemenea, exista un concurs de design destul de mare. Sunt prezente la targ firme din Romania in mare parte, care vin si expun traditional la Romexpo - exista companii dedicate doar pentru zona de targuri, care urmaresc sa isi creasca cifra de afaceri doar mergand la targ. Ne asteptam la o participare mai mare a companiilor, dar concentrarea anumitor societati este legata de productia pe care o au si de exportul pe care il fac, in opinia mea. in orice caz, este mai mare prezenta internationala la targul de acum, fata de anii trecuti. Avem Bulgaria, Polonia, Ungaria, Italia, Elvetia, care cred ca este noua la targ. De asemenea, exista integratori care si-au exprimat intentia de a veni la BIFE, sunt dezvoltatori dispusi sa vina sa cunoasca producatorii cu care lucreaza. Vor fi mai multi clienti internationali, pentru ca si promovarea a fost mult mai agresiva. continuă pe Ziarul Bursa

Targul BIFE-SIM, mai internationalizat decat in anii trecuti

Targul international de mobila BIFE-SIM, care se afla in aceste zile in desfasurare in cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti, este mai internationalizat decat in alti ani, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM). Domnia sa ne-a precizat: La aceasta a 27-a editie a BIFE sunt 265 de expozanti, din 13 tari, pe diverse game tematice - de la saloane clasice la cele moderne, contemporane, la dormitoare si canapele, la sectorul de materiale, materii prime si accesorii, la utilaje etc. De asemenea, exista un concurs de design destul de mare. Sunt prezente la targ firme din Romania in mare parte, care vin si expun traditional la Romexpo - exista companii dedicate doar pentru zona de targuri, care urmaresc sa isi creasca cifra de afaceri doar mergand la targ. Ne asteptam la o participare mai mare a companiilor, dar concentrarea anumitor societati este legata de productia pe care o au si de exportul pe care il fac, in opinia mea. in orice caz, este mai mare prezenta internationala la targul de acum, fata de anii trecuti. Avem Bulgaria, Polonia, Ungaria, Italia, Elvetia, care cred ca este noua la targ. De asemenea, exista integratori care si-au exprimat intentia de a veni la BIFE, sunt dezvoltatori dispusi sa vina sa cunoasca producatorii cu care lucreaza. Vor fi mai multi clienti internationali, pentru ca si promovarea a fost mult mai agresiva. Conform lui Iuliu Moldoveanu, consumul de mobila pe piata noastra a scazut si nu sunt foarte multe perspective pozitive pe intern, insa la export exista cresteri importante. Domnia sa ne-a explicat: in primele cinci luni ale anului, am avut un export de 700 de milioane de euro, dupa ce, anul trecut, au fost inregistrate exporturi de 2,2 miliarde euro si un excendent valutar de 1,55 miliarde. Practic, suntem pe acelasi trend ascendent.

STUDIU Romanii petrec 4 ani, in medie, la un loc de munca. Tinerii, de 5 ori mai instabili decat cei trecuti de 50 de ani

Rata mare de fluctuatie a angajatilor este una dintre principalele probleme cu care se confrunta companiile din Romania. Numarul mare de locuri de munca disponibile in piata, dar si cresterea asteptarilor pe care le au candidatii de la un job au dus la o scadere dramatica a timpului mediu petrecut de un angajat in aceeasi companie.

Cum se apara sefa Editurii Didactice si Pedagogice pentru greselile din manuale: Exista erori si in cele din anii trecuti. Vom publica o carte cu acestea

In timpul audierii de miercuri, in cadrul Comisiei de invatamant de la Camera Deputatilor, Maria Nistor, directorul Editurii Didactice si Pedagogice care a realizat toate manualele pentru anul scolar 2018-2019), a declarat ca si in anii trecuti s-au gasit greseli in manuale. Mai mult, sefa editurii a afirmat ca va publica o carte cu acestea.

Victor Ponta: PSD este mai rau decat PRM

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi, la Timisoara, ca PSD a ajuns in momentul de fata mai rau decat PRM prin discursul xenofob, antieuropean, iar daca formatiunea social-democratilor va reveni la starea de partid de centru-stanga in sensul european al cuvantului, Pro Romania e gata sa faca aliante, potrivit Agerpres.

Liviu Pop, despre greseala din manualul de Matematica de clasa I: 12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16

12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16. Asa a raspuns Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de Matematica, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti despre greselile din manualul de Matematica de clasa I.

Teodorovici crede ca statul poate recupera 63 miliarde de lei de la firmele aflate in insolventa. Suma este de 5 ori mai mare decat cea anuntata in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a anuntat marti seara ca din zona gri a insolventelor statul poate recupera 63 miliarde de lei, suma de cinci ori mai mare decat cea pe care o anuntase spre sfarsitul lunii iulie. Legea actuala protejeaza firmele aflate in insolventa de executarea silita. Oficialul promite ca actul normativ va fi schimbat.

Raspuns HALUCINANT al lui Liviu Pop: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca 12 poate fi mai mare decat 16, asa cum a aparut in manualul de clasa I, de Matematica, argumentand ca in baza numerica 10, 12 este mai mic decat 16.

Liviu Pop, despre greselile din manualele elevilor: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei, a explicat ca cifra 12 poate sa fie mai mare decat 16, asa cum a vazut si in manualul de matematica de clasa I. Depine cum privesti, in baza cinci s-ar pute.

Copiii din clasa I invata ca 12 este mai mare decat 16

Un nou manual cu greseli, dintre cele realizate de editura Ministerului Educatiei Nationale MEN). Din manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, elevii invata ca numarul 12 este mai mare decat 16.

Piata imobiliara din Cluj-Napoca, mai mult decat dubla fata de 2014

Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din Cluj Napoca a fost, anul trecut, de 594 milioane euro, mai mult decat dubla comparativ cu anul 2014, cand aceasta a fost 284 milioane euro, evidentiaza specialistii de la Veridio.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )