Libnet.ro
UNICEF

20:32

Eurodeputatul Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primaria Sectorului 1

Hotnews Hotnews,
 Eurodeputatul Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primaria Sectorului 1

Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primaria sectorului 2. continuă pe Hotnews

USR si-a ales candidatul pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde Armand a castigat alegerile interne

Clotilde Armand a castigat alegerile interne din filiala USR din Sectorul 1. Oficialul a reusit sa il invinga pe principalul contracandidat, Cristian Seidler, la o diferenta considerabila de voturi. Astfel, va fi numita candidata partidului pentru primaria sectorului. USR si-a ales candidatul pentru Primaria Sectorului 1: Clotilde Armand Clotilde Armand este, in prezent, europarlamentar. Oficialul .

Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primaria Sectorului 1

Clotilde Armand a castigat lupta interna din USR. Europarlamentarul va candida in 2020 pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde a fost la un pas sa castige alegerile si in 2016, atunci cand a pierdut la o.

Clotilde Armand a fost desemnata candidatul USR la Primaria Sector 1 dupa ce a castigat alegerile interne

Clotilde Armand a castigat alegerile interne din filiala USR din Sector 1, reusind sa-l invinga pe principalul contracandidat, Cristian Seidler, la o diferenta masiva de voturi. Acesta va fi desemnata candidata partidului pentru primaria sectorului.

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizatia municipala Constanta a Uniunii Salvati Romania USR) candidat al acestei formatiuni la alegerile de anul viitor pentru Primaria Constanta.

Primaria Sectorului 2 se pregateste sa dea firmei unui fost senatorPSD monopolul pe gunoiul din sector

Primaria Sectorului 2, in fruntea careia se afla PSD-istul Mihai Toader, cere acordul Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa se asocieze cu firma Supercom pentru a realiza un centru de sortare si valorificare a deseurilor municipale, potrivit unui proiect aprobat la ultima sedinta a Consiliului Local Sector 2.

Primaria Sectorului 2 vrea sa ii dea firmei Supercom monopol pe gunoiul din sectorul 2 pe urmatorii 20 de ani

Primaria Sectorului 2, condusa de e PSD-istul Mihai Toader, cere acordul Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa se asocieze cu firma Supercom pentru a realiza un centru de sortare si valorificare a deseurilor municipale, potrivit unui proiect aprobat la ultima sedinta a Consiliului Local Sector 2. Supercom, detinuta de un fost senator PSD, Ilie Ciuclea, ar urma sa construiasca acest centru, in valoare de 45 milioane de euro, pe cheltuiala sa, insa Sectorul 2 se angajeaza sa dea gunoiul municipal din Sector catre acest centru pentru urmatorii minim 20 de ani.

Primaria Sectorului 2 va plati 16 milioane de lei unei asociatii care va organiza cursuri gratuite pentru copiii din sector

Primaria Sectorului 2, prin Directia Generala pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar, va plati circa 16 milioane lei Asociatiei My Community pentru organizarea programului educational Academia Copiilor Sector 2, pentru anul scolar 2019-2020, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice.

Primaria Sectorului 2 va plati 16 milioane de lei unei asociatii care va organiza cursuri gratuite pentru copiii din sector, de la meditatii la romana si mate la karate si planning familial

Primaria Sectorului 2, prin Directia Generala pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar, va plati circa 16 milioane lei Asociatiei My Community pentru organizarea programului educational Academia Copiilor Sector 2, pentru anul scolar 2019-2020, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Programul presupune organizarea unor cursuri gratuite pentru elevii din gradinitele, scolile si liceele din sector.

Primaria Sectorului 6 despre defrisarile din Parcul Drumul Taberei: in compensare au fost plantati 605 arbori. Serele vor fi deschise publicului in aproximativ doua saptamani

Primaria Sectorului 6 a plantat in compensare 605 arbori si 1211 arbusti pentru cei 162 de arbori defrisati pentru lucrarile de reamenajare din Parcul Drumul Taberei, se arata intr-un drept la replica transmis de institutie la articolul 10 situatii recente in care spatiile verzi din Bucuresti au fost distruse chiar de institutiile care trebuie sa le protejeze, publicat de HotNews. ro. in ceea ce priveste faptul ca in parc a fost construita o cladire imensa, pentru amenajarea serelor, institutia nu a spus nimic, doar ca vor fi deschise in doua saptamani.

Europarlamentara Clotilde Armand, desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1

In plina campanie pentru alegerile prezidentiala, useristii par mai preocupati de alegerile locale de anul viitor. Dupa ce USR Bucuresti a decis sa amane procesul de desemnare al unui candidat al formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5017 seconds )