Libnet.ro
UNICEF

11:46

Europarlamentara Clotilde Armand, desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1

Antena3 Antena3,
Europarlamentara Clotilde Armand, desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1

In plina campanie pentru alegerile prezidentiala, useristii par mai preocupati de alegerile locale de anul viitor. Dupa ce USR Bucuresti a decis sa amane procesul de desemnare al unui candidat al formatiunii. continuă pe Antena3

Eurodeputatul Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primaria Sectorului 1

Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primaria sectorului 2.

Clotilde Armand a fost desemnata candidatul USR la Primaria Sector 1 dupa ce a castigat alegerile interne

Clotilde Armand a castigat alegerile interne din filiala USR din Sector 1, reusind sa-l invinga pe principalul contracandidat, Cristian Seidler, la o diferenta masiva de voturi. Acesta va fi desemnata candidata partidului pentru primaria sectorului.

Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizatia municipala Constanta a Uniunii Salvati Romania USR) candidat al acestei formatiuni la alegerile de anul viitor pentru Primaria Constanta.

USR si-a ales candidatul pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde Armand a castigat alegerile interne

Clotilde Armand a castigat alegerile interne din filiala USR din Sectorul 1. Oficialul a reusit sa il invinga pe principalul contracandidat, Cristian Seidler, la o diferenta considerabila de voturi. Astfel, va fi numita candidata partidului pentru primaria sectorului. USR si-a ales candidatul pentru Primaria Sectorului 1: Clotilde Armand Clotilde Armand este, in prezent, europarlamentar. Oficialul .

Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primaria Sectorului 1

Clotilde Armand a castigat lupta interna din USR. Europarlamentarul va candida in 2020 pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde a fost la un pas sa castige alegerile si in 2016, atunci cand a pierdut la o.

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizatia municipala Constanta a Uniunii Salvati Romania USR) candidat al acestei formatiuni la alegerile de anul viitor pentru Primaria Constanta.

Stelian Ion, desemnat candidatul USR pentru functia de primar al Constantei

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidat al USR pentru alegerile locale din Constanta, potrivit unui comunicat de presa transmis de USR Constanta si citat de Mediafax. El a sustinut ca e hotarat sa smulga Constanta din ghearele PSD, care a sufocat orasul zeci de ani la rand.

Nicusor Dan e increzator ca va avea sustinerea USR in cursa pentru Primaria Capitalei: E un partid cu o puternica democratie interna. Acolo chiar conteaza vointa membrilor (VIDEO)

Nicusor Dan s-a aratat increzator ca va fi candidatul USR pentru Primaria Capitalei. El a sustinut ca are incredere in democratia din acest partid si deja are un vot in favoarea sa. USR e un partid cu .

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )