Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernele PSD din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

Klaus Iohannis, atac la PSD: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Ziua si atacul presedintelui la adresa Guvernului. Klaus Iohannis spune ca cei care au condus Romania in ultimii ani au confiscat institutiile statului, iar guvernarea PSD a mers pe contrasens. Ma astept.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )