Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Un nou guvern sper ca va veni dupa saptamana viitoare. Presedintele acuza degringolada generata de PSD in economie -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Un nou guvern sper ca va veni dupa saptamana viitoare. Presedintele acuza degringolada generata de PSD in economie -UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca spera ca, dupa saptamana viitoare, sa vina un nou guvern, facand astfel trimitere la votul asupra motiunii de cenzura care ar duce la demiterea Cabinetului Dancila. Seful statului a facut aceste afirmatii in contextul in care a vorbit despre dezvoltarea sectorului IT care ar trebui sa fie o prioritate zero a oricarui executiv. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Sper ca noul guvern va veni dupa saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca Romania sa aiba un nou guvern dupa saptamana viitoare. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a subliniat faptul ca.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

Surse: Opozitia ar putea boicota votul motiunii de cenzura in weekend. Planul: reprogramarea votului saptamana viitoare

Opozitia ia in calcul sa boicoteze dezbaterea si votul motiunii de cenzura de sambata, potrivit unor surse politice. Alesii anti-Dancila ar urmari ca sambata sa nu existe cvorum la sedinta de plen reunit, iar votul motiunii sa fie reprogramat pentru luni sau alta zi din saptamana viitoare.

Iohannis spera sa avem un nou guvern de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre importanta dezvoltarii sectorului ITC in Rom.

Victor Ponta: Motiunea trece sigur. Se reseteaza tot jocul Putem sa avem din nou un guvern de centru-stanga

Victor Ponta a declarat miercuri, dupa ce opozitia a castigat o prima victorie in Parlament, ca motiunea de cenzura va fi discutata joia viitoare si va trece sigur, cu posibilitatea investirii unui nou guvern de centru-stanga.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )