Libnet.ro
UNICEF

19:30

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernele PSD din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti.

Klaus Iohannis, atac la PSD: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Ziua si atacul presedintelui la adresa Guvernului. Klaus Iohannis spune ca cei care au condus Romania in ultimii ani au confiscat institutiile statului, iar guvernarea PSD a mers pe contrasens. Ma astept.

P Cum a fost primit Klaus Iohannis in orasul in care liderii PSD au fost huiduiti la scena deschisa

Presedintele Klaus Iohannis, sotia sa Carmen si liderul liberalilor Ludovic Orban au mers la pas prin Iasi, spre Adunarea Regionala a filialelor PNL din Nord-Est. Seful statului a ascultat doleantele iesenilor, discutand, de exemplu, cu reprezentantii asociatiilor care au reclamat faptul ca Guvernul PSD nu a demarat construirea autostrazii Bucuresti-Iasi.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a Profesorului: Interese politice sau electorale pun intre paranteze munca unei generatii de tineri medici

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Profesorului, context in care a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fara a mentiona numele.

Ludovic Orban: Faptul ca institutiile statului nu sunt capturate si nu sunt folosite ca filiale de partid se datoreaza presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit sambata, in discurusl sustinut la Iasi, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Nord-Est, despre ceea ce a numit victoriile presedintelui Klaus Iohannis.

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in.

Klaus Iohannis: De saptamana viitoare vom avea un nou guvern. imi doresc foarte mult ca motiunea de cenzura sa treaca(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat increzator ca motiune de cenzura a opozitiei va trece, iar de saptamana viitoare Romania va avea un nou guvern. Referindu-se la faptul ca examenul de rezidentiat din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )