Libnet.ro
UNICEF

15:30

P Klaus Iohannis: Industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record Sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern

Hotnews Hotnews,
 P Klaus Iohannis: Industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record Sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern

Prezent in cadrul evenimentului GoTech World presedintele Klaus Iohannis a punctat ca Romania are nevoie de stabilitatea si predictibilitatea legislatiei, fapt care a lipsit in timpul guvernarii PSD. Seful statului a punctat ca industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record si a afirmat ca sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, favorit la casele de pariuri la prezidentialele din noiembrie. Ce cote au ceilalti candidati

Presedintele Klaus Iohannis este, de departe, favorit la casele de pariuri pentru castigarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, arata cotele de la acest moment.

Catedra de fizica a lui Klaus Iohannis de la Colegiul Brukenthal din Sibiu este rezervata din anul 2000 (romaniacurata.ro)

Colegiul National Samuel von Brukenthal a transmis, intr-un raspuns pentru site-ul romaniacurata. ro, ca una dintre catedrele de fizica este rezervata, incepand cu anul 2000, de Klaus Iohannis, pe motivul ocupare a unei functii publice.

Klaus Iohannis: Nu ne putem astepta la gesturi de responsabilitate din partea PSD. Solutia fireasca ar fi aceea a demisiei Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Nu ma voi referi la marile.

Klaus Iohannis isi tine de 20 de ani catedra de fizica rezervata la Colegiul Brukenthal din Sibiu. Cum a blocat presedintele postul de profesor

Presedintele Klaus Iohannis a blocat postul din invatamant in Sibiu, unde a profesat, timp de 20 de ani. in momentul in care a ajuns presedinte, Klaus Iohannis nu a vrut sa elibereze aceasta catedra de.

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Cum arata Klaus Iohannis in tinerete. Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019

Cum arata Klaus Iohannis, cel de-al patrulea lider al tarii noastre, in tinerete? Presedintele Romaniei avea look-ul unui adolescent din 2019. Cum arata Klaus Iohannis in tinerete Klaus Werner Iohannis 60 de ani), nascut in Sibiu, in 1959, este un politician roman de etnie germana. El ocupa functia de presedinte al Romaniei din data de .

KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, in cadrul reuniunii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, in care subliniaza atasamentul romanilor fata de Uniunea Europeana, insa arata ca exista pericolul activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene.

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )