Libnet.ro
UNICEF

22:00

intalnirea Klaus Iohannis - Donald Trump: Despre ce vor discuta cei doi presedinti la Casa Alba

Antena3 Antena3,
intalnirea Klaus Iohannis - Donald Trump: Despre ce vor discuta cei doi presedinti la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, pe 20 august, cu omologul american, Donald Trump, mai multe chestiuni importante, intre care se numara securitatea energetica si programul Visa Waiver. Vizita. continuă pe Antena3

Iohannis, discutie cu Trump despre securitatea energetica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o discutie informala cu presa, ca in cadrul intalnirii s.

Iohannis va discuta cu Trump despre ridicarea vizelor pentru romani: Lucrurile trebuie sa se miste

Presedintele Klaus Iohannis va aduce in discutie problema ridicarii vizelor pentru romani in cadrul vizitei pe care o va avea la Casa Alba, acolo unde va vorbi cu presedintele Donald Trump.

Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Energia, securitatea si parteneriatul strategic intre Romania si SUA sunt principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump, in timpul vizitei pe care o va face presedintele roman la Washington, pe 20 august.

Klaus Iohannis il invita pe Donald Trump in Romania! Ce i-a mai cerut seful statului oficialului SUA

Donald Trump a fost invitat oficial de catre Klaus Iohannis in Romania. O data cu aceasta invitatie a venit si o rugaminte pentru un subiect ce trebuie neaparat discutat de cei doi. Ce i-a cerut seful statului presedintelui Satelor Unite ale Americii? Klaus Iohannis, invitatia in Romania pentru Donald Trump. Ce i-a cerut presedintelui SUA? .

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,.

Klaus Iohannis, in Piata Universitatii. Cum si-a facut presedintele aparitia

Klaus Iohannis a iesit in Piata Universitatii, unde a vorbit despre masurile pe care le are in vedere pentru reconfigurarea statului roman. Pe aceasta cale, Iohannis a spus ca are nevoie de acest semnal din partea romanilor, anuntandu-si candidatura la prezidentiale. Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis Eu vreau sa continuam impreuna! a marturisit Klaus .

Klaus Iohannis, despre 10 august: Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un.

Klaus Iohannis, despre implicarea Huawei in realizarea retelei 5G in Romania: Unii nu sunt suficient de ingrijorati. Va trebui sa discutam si in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, cava trebui discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) subiectul unei eventuale implicari a companiei Huawei, din China, in realizarea retelei na.

Donald Trump a multumit Marii Britanii pentru un parteneriat statornic

Presedintele american Donald Trump a multumit Administratiei de la Londra pentru un parteneriat statornic in probleme globale, in cadrul unei conversatii telefonice cu prim-ministrul britanic Boris Johnson, a transmis Casa Alba, conform Reuters, citat de Mediafax. Presedintele Donald Trump, n. red. ) si-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul statornic cu Marea Britanie in ceea ce priveste problemele globale, se mentioneaza intr-un comunicat emis de Casa Alba.

DONALD TRUMP: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca guvernul Statelor Unite nu va mai face niciun fel de afaceri cu grupul chinez Huawei si ca nu este pregatit sa incheie un acord comercial cu China, transmite CNBC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )