Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ana Birchall, intrevedere cu Wess Mitchell: Aprofundarea cooperarii noastre are un rol determinant in asigurarea securitatii si a stabilitatii in regiunea Europei Centrale si de Est (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall, intrevedere cu Wess Mitchell: Aprofundarea cooperarii noastre are un rol determinant in asigurarea securitatii si a stabilitatii in regiunea Europei Centrale si de Est (FOTO, VIDEO)

Vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Ana Birchall, a avut marti o intrevedere cu Wess Mitchell, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat al SUA, in. continuă pe B1

Ce au discutat vicepremierul Ana Birchall si asistentul secretarului de Stat al SUA

Asistentul secretarului de Stat al SUA, Wess Mitchell, s-a intalnit, marti dimineata, cu mai multi membri ai Guvernului, in cadrul reuniunii Plenare a Dialogului Strategic Romania Statele Unite ale Americii, sedinta co-prezidata de vicepremierul Ana Birchall. Pe ageda discutiilor au fost teme ca securitatea regionala, cooperarea economica, precum si intarirerea parteneriatului strategic.

Ambasada SUA confirma ca Wess Mitchell s-a ntlnit cu Dragnea: Nu facem public continutul discutiilor diplomatice (presa)

Ambasada SUA a confirmat intr-o declaratie pentru G4Media. ro ca Wess Mitchell s-a intalnit cu o serie de oficiali romani, inclusiv cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse citate de site-ul de stiri, intalnirea ar fi avut loc, luni, la un hotel din Bucuresti. Oficialul american avea programata marti o intrevedere oficiala cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Ambasada SUA confirma ca Wess Mitchell s-a ntlnit cu Dragnea, dar nu face public continutul discutiilor diplomatice. Mesajele transmise n avans de adjunctul secretarului de stat al SUA

Ambasada SUA a confirmat intr-o declaratie pentru G4Media. ro ca Wess Mitchell s-a intalnit cu o serie de oficiali romani, inclusiv cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse citate de site-ul de stiri, intalnirea ar fi avut loc luni, la un hotel din Bucuresti. Oficialul american avea programata marti o intrevedere oficiala cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se intalneste marti cu Iohannis

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va intalni, marti, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. Mitchell se afla la Bucuresti in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Conform programului oficial al sefului statului, Klaus Iohannis il va primi marti, la ora 10. 30, pe Wess Mitchell la Cotroceni.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti, in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Mitchell se va intalni cu oficiali romani si cu analisti independenti.

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti

Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell, se va afla luni la Bucuresti, in cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga si Bruxellesul. Conform anuntului facut sambata de Departamentului de Stat al SUA, Mitchell se va intalni cu oficiali romani si cu analisti independenti.

Wess Mitchell a discutat cu Iohannis despre ntarirea statului de drept: SUA spera ca Bucurestiul va continua progresele facute. Romnia este un aliat de ncredere

Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca SUA spera ca Romania va continua progresele facute in ceea ce priveste consolidarea democratiei si a statului de drept, adaugand ca Washingtonul urmareste cu atentie ceea ce se intampla la Bucuresti, informeaza Administratia Prezidentiala.

SURSE: Wess Mitchell, intalnire de taina cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump si liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene si eurasiatice, aflat in Romania in aceste zile, ar fi avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. Discutia dintre.

Wess Mitchell, intalnire de taina cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump si liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene si eurasiatice, aflat in Romania in aceste zile, a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. intalnirea a fost ulterior.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Wess Mitchell. Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )